Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

Asiakkaat arvostavat edelläkävijyyttämme digitaalisissa palveluissa - Haluamme 100% suomalaisomisteisena perhekonsernina tarjota parasta isännöintiä nyt ja tulevaisuudessa

Katja-Uhlenius-1.jpg

Säännöllisesti tehtävistä asiakaskyselyistä saamamme palaute kertoo, että asiakkaat arvostavat toimintatapaamme sekä edelläkävijyyttämme digitaalisissa palveluissa.

Vuonna 1987 toimintansa aloittaneen HSI:n perustajat halusivat luoda isännöintitoimiston, joka palvelee asiakkaitaan laadukkaasti ja ammattitaidolla. Ammattitaito ja vastuullisuus korostuvat yrityksen toiminnassa edelleenkin.

Vuosien aikana henkilökunnan määrä on kasvanut kolmesta noin 250:een isännöinnin ammattilaiseen. Velaton perhekonsernimme on kasvanut orgaanisesti nopeiten Suomessa jo 15 vuoden ajan. Kiitos kaikille asiakkaille luottamuksesta!

Kasvu on mahdollistanut parhaan palvelun ja investoinnit digitaalisiin palveluihin sekä neljään perhekonserniimme kuuluvan yrityksen perustamiseen ja kasvuun.

 

Perhekonserniimme kuuluvat yritykset menestyvät.

Tilitalo Emma Oy on Suomen suurin AsOy-kirjanpitoja tarjoava yritys. www.ttemma.fi 

Isännöintipalveluita tarjoavalla Taloasema Oy:llä on eniten toimipisteitä (46 kpl) Suomessa. www.taloasema.fi 

Insinööritoimistomme KIAS:lla on parhaat tekniset asiantuntijat www.kias.fi  ja välitysliikkeemme Kiinteistösatama Oy tarjoaa ainoana Suomessa märkätiloille vuoden teknisen takuun. www.kiinteistosatama.fi 

Perhekonsernimme isännöinnin liikevaihto on noin 18 miljoonaa euroa vuonna 2023.

 

Olemme ylpeitä ja samaan aikaan hereillä. Investoimme jatkuvasti henkilökunnan kehittämiseen ja digitaalisiin palveluihin.

Haluamme 100% suomalaisomisteisena perhekonsernina tarjota parasta isännöintiä nyt ja tulevaisuudessa.

 

Hyvää kesää!

 

Katja Uhlenius

Toimitusjohtaja

 

  • Julkaistu: 04 heinäkuu 2023