HSI yrityksena

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla HSI:n avoimista työpaikoista. Voit täyttää myös avoimen työnhakulomakkeen

Haemme kiinteistösihteeriä Helsingin toimipisteeseen

Toimintamme kasvaessa haemme nyt vahvistusta iloiseen asiakaspalvelutiimiimme.

Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija ja toimiston monipuolinen tehopakkaus? Koetko, että juuri sinä voisit olla osaltasi mukana murtamassa isännöintialaan liittyviä pölyttyneitä myyttejä? Hae mukaan nuorekkaaseen tiimiimme ja murretaan nuo myytit yhdessä!

Helsingin Ratakadun toimistomme kiinteistösihteerinä pääset vastaamaan toimiston arjen sujuvuudesta. Toimit toimipisteen isännöitsijöiden oikeana kätenä sekä osana asiakaspalvelutiimiämme, joka on jakaantunut eri toimipisteillemme. Toisinaan päiviin mahtuu runsaasti vipinää ja vilskettä, toisinaan ehditään istumaan kahvipöytään koko porukalla nauttimaan rennosta työilmapiiristä.

Työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat. Normaalin työpäiväsi aikana esimerkiksi teet isännöitsijäntodistuksia, teet tarviketilaukset, hoidat viestintää ja palvelet toimistolle saapuvat asiakkaat.

Työtehtävät ja toimenkuva on muotoiltavissa valitun hakijan osaamisen ja toiveiden mukaisesti.

Arvostamme suuresti kokemusta kiinteistöalasta ja etenkin asunto-osakeyhtiömaailmasta jo entuudestaan. Jos kuitenkin olet nopea oppimaan ja ala aidosti kiinnostaa, ei kokemus ole ehdoton vaatimus.

Tarjoamme modernit työvälineet ja kannustavan työyhteisön, jossa jokainen työntekijä on yhtä arvokas. Kannustamme ja tuemme työntekijöitämme kouluttautumaan ja etenemään urallaan.

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy on kasvava ja nykyaikainen isännöintialan perheyritys. Tutustu meihin lisää nettisivuillamme www.hsi.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.9.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjoita otsikkokenttään hakemasi tehtävä.

Lisätiedot: 21.9. klo. 10-11.30 ja 24.9. klo. 10-11.30

Eve Pietikäinen, puh. 0505898036, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Oletko tuleva HSI-tekijä?

Pidät hyvää huolta erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevista asiakaskiinteistöistämme. Huolehdit ammattitaitoisesti ja säntillisesti asunto-osakeyhtiöiden päivittäisen hallinnon monipuolisista tehtävistä. Et säikähdä isojakaan peruskorjaushankkeita, vaan hoidat tottuneesti niihin liittyvät neuvottelut, talousasiat ja työmaakokoukset. Hallituksille olet kullanarvoinen ammattilainen, joka tekee minkä lupaa ja keskittyy niihin asioihin, jotka kulloinkin ovat asiakkaan kannalta merkityksellisiä. Osaat järjestää omaa työtäsi ja tartut rivakasti haastaviinkin tehtäviin.

Meillä saat olla ihminen.

Haluamme, että meillä viihdytään. Emme edellytä työn olevan ainoa elämänsisältösi, vaan teemme jatkuvasti parhaamme sen eteen, että jokaisen työaika ja –määrä pysyvät järkevinä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin mm. valoisilla ja avarilla työtiloilla, henkilökohtaisten kehityspolkujen tukemisella, mukavalla yhdessäololla sekä laadukkailla työterveyshuollon palveluilla.

Työhönsä tyytyväinen ja hyvinvoiva isännöitsijä saa asiakkaatkin hymyilemään!

Odotamme hakijalta

 • asunto-osakeyhtiöiden hallinnon hyvää tuntemusta
 • organisointikykyä ja ryhdikästä otetta työtehtäviin
 • kokemusta linjasaneerauksista ja muista peruskorjaushankkeista
 • soveltuvaa (esim. teknistä) koulutusta, korkeakoulututkinto katsotaan eduksikiinteistöalaan liittyvää tutkintoa (esim. IAT, ITS, AIT)
 • valmiutta osallistua iltakokouksiin
 • hyviä sosiaalisia taitoja sekä palveluhenkistä asennetta

Tarjoamme Sinulle

 • näköalapaikan kehittyvässä ja innovatiivisessa työyhteisössä
 • monipuoliset tehtävät, joissa pääset käyttämään osaamistasi laajasti
 • mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja työnkuvaasi kykyjäsi vastaavasti
 • modernit työvälineet ja –menetelmät
 • kilpailukykyiset työsuhteen ehdot
 • työpaikan, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin
 • iloiset työkaverit ja viihtyisän työympäristön

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse 16.2.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla ”Plus-isännöitsijä”.

Haastattelemme hakijoita jo ennen määräajan umpeutumista ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Jarmo Kangas, puh. 050 434 2702, tiistaisin (28.1. ja 4.2.) klo 13-15 ja torstaina (6.2.) klo 13-15.

(Paikka täytetty)

Haemme kiinteistösihteeriä Haukilahden toimipisteeseen.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt mukavaan joukkoomme napakkaa ja osaavaa ISÄNNÖITSIJÄÄ

Haku on päättynyt!

Toimintamme kasvaessa haemme nyt mukavaan joukkoomme napakkaa ja osaavaa isännöitsijää Helsingin toimipisteeseemme.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt mukavaan joukkoomme reipasta isännöitsijää Vantaan toimipisteeseemme.

Toimintamme kehittyessä haemme nyt kasvavaan joukkoomme kiinteistölakimiestä.

Sivun alkuun

© 2020 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy