Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

Avoimet työpaikat

Olisitko sinä seuraava HSI:läinen?

Haluatko tehdä työtä iloisella fiiliksellä, moderneilla työvälineillä ja viihtyisässä työyhteisössä?

Meillä työntekijät viihtyvät – siitä kertovat pitkäaikaiset työsuhteet sekä henkilöstölle säännöllisesti tehdyt työtyytyväisyystutkimukset. Vuoden 2022 lopussa tehdyssä tutkimuksessa työtyytyväisyys meillä oli erittäin korkea, 4,3 (asteikko 1-5).

Panostamme henkilöstön työhyvinvointiin myös erilaisilla koulutuksilla ja yhteisillä retkillä. Henkilöstökerho: ”Rohkeat rokansyöjät”-käy tutustumassa urheilun ja kulttuurin uusiin tuuliin useamman kerran vuodessa. Meillä on työsuhde-etuna Ticket Virike -liikuntakortit, minkä lisäksi tuemme henkilökunnan järjestämiä muita aktiviteetteja. Olemme yhdessä käyneet tutustumassa isännöintiin myös muualla Euroopassa.

Julkaisemme tällä sivulla avoimet työpaikat, mutta halutessasi voit myös täyttää avoimen työnhakulomakkeen.

Lisätietoja: Eve Pietikäinen 050 589 8036Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haemme kiinteistösihteeriä

15 elokuu 2023
Haemme kiinteistösihteeriä Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy on yksi isännöintialan vahvimmin kasvavista yrityksistä pääkaupunkiseudulla. Menestyksemme ja arvostuksemme kivijalkana ovat ammattitaitoinen ja laadukas palvelu, ystävälliset ja iloiset työntekijät sekä asiakkaillemme isännöinnin lisäksi tarjotut kattavat kiinteistöalan asiantuntijapalvelut. Toimintamme kasvaessa haemme nyt lisää ...