HSI yrityksena

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla HSI:n avoimista työpaikoista. Voit täyttää myös avoimen työnhakulomakkeen

Haemme kiinteistösihteeriä Haukilahden toimipisteeseen 

Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija ja toimiston monipuolinen tehopakkaus? Koetko, että juuri sinä voisit olla osaltasi mukana murtamassa isännöintialaan liittyviä pölyttyneitä myyttejä? Hae mukaan nuorekkaaseen tiimiimme ja murretaan nuo myytit yhdessä!  

Haukilahden toimistomme kiinteistösihteerinä pääset vastaamaan toimiston arjen sujuvuudesta. Toimit toimipisteen isännöitsijöiden oikeana kätenä sekä osana asiakaspalvelutiimiämme, joka on jakaantunut eri toimipisteillemme. Työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat. Normaalin työpäiväsi aikana esimerkiksi teet isännöitsijäntodistuksia, avustat kokousjärjestelyissä, teet tarviketilaukset, hoidat viestintää ja palvelet toimistolle saapuvat asiakkaat.  

Työtehtävät ja toimenkuva on muotoiltavissa valitun hakijan osaamisen ja toiveiden mukaisesti.  Toivomme kuitenkin kokemusta ja tuntemusta kiinteistöalasta jo entuudestaan.  

Tarjoamme modernit työvälineet ja kannustavan työyhteisön, jossa jokaisen työntekijän paikka on yhtä arvokas. Kannustamme ja tuemme työntekijöitämme kouluttautumaan ja etenemään urallaan.  

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy on kasvava ja nykyaikainen isännöintialan perheyritys. Tutustu meihin lisää nettisivuillamme www.hsi.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 2.9.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kirjoita otsikkokenttään ”kiinteistösihteeri” 

Lisätiedot: 21.8. klo. 10-11 ja 29.8. klo. 10-11 Saara Hakonen, puh. 040 764 8940, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt mukavaan joukkoomme napakkaa ja osaavaa

ISÄNNÖITSIJÄÄ

 

 

Oletko tuleva HSI-tekijä?

Pidät hyvää huolta erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevista asiakaskiinteistöistämme. Huolehdit ammattitaitoisesti ja säntillisesti asunto-osakeyhtiöiden päivittäisen hallinnon monipuolisista tehtävistä. Et säikähdä isojakaan peruskorjaushankkeita, vaan hoidat tottuneesti niihin liittyvät neuvottelut, talousasiat ja työmaakokoukset. Hallituksille olet kullanarvoinen ammattilainen, joka tekee minkä lupaa ja keskittyy niihin asioihin, jotka kulloinkin ovat asiakkaan kannalta merkityksellisiä. Osaat järjestää omaa työtäsi ja tartut rivakasti haastaviinkin tehtäviin.  

Meillä saat olla ihminen.

Haluamme, että meillä viihdytään. Emme edellytä työn olevan ainoa elämänsisältösi, vaan teemme jatkuvasti parhaamme sen eteen, että jokaisen työaika ja –määrä pysyvät järkevinä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin mm. valoisilla ja avarilla työtiloilla, henkilökohtaisten kehityspolkujen tukemisella, mukavalla yhdessäololla sekä laadukkailla työterveyshuollon palveluilla.

Työhönsä tyytyväinen ja hyvin voiva isännöitsijä saa asiakkaatkin hymyilemään!

 

Odotamme hakijalta

 • asunto-osakeyhtiöiden hallinnon hyvää tuntemusta
 • organisointikykyä ja ryhdikästä otetta työtehtäviin
 • kokemusta linjasaneerauksista ja muista peruskorjaushankkeista
 • soveltuvaa (esim. teknistä) koulutusta, korkeakoulututkinto katsotaan eduksi
 • kiinteistöalaan liittyvää tutkintoa (esim. IAT, ITS, AIT)
 • valmiutta osallistua iltakokouksiin
 • hyviä sosiaalisia taitoja sekä palveluhenkistä asennetta

Tarjoamme Sinulle

 • näköalapaikan kehittyvässä ja innovatiivisessa työyhteisössä
 • monipuoliset tehtävät, joissa pääset käyttämään osaamistasi laajasti
 • mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja työnkuvaasi kykyjäsi vastaavasti
 • modernit työvälineet ja –menetelmät
 • kilpailukykyiset työsuhteen ehdot
 • työpaikan, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin
 • iloiset työkaverit ja viihtyisän työympäristön

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse 20.3.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla ”Plus-isännöitsijä”.

Haastattelemme hakijoita jo ennen määräajan umpeutumista ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Katja Uhlenius, puh. 050 589 8038, tiistaisin (12.3. ja 19.3.) klo 13-15 ja torstaina (14.3.) klo 13-15.

Tutustu yritykseemme sivuilla: www.hsi.fi

Haku on päättynyt!

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy on valittu vuoden 2017 Isännöintiyritykseksi. Olemme yksi pääkaupunkiseudun vahvimmin kasvavista isännöintialan yrityksistä. Menestyksemme ja arvostuksemme kivijalkaa ovat kattavien ja laadukkaiden asiantuntijapalveluiden lisäksi ystävälliset ja työhönsä motivoituneet työntekijät, hyvä yhteishenki sekä jatkuva kehittäminen.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt asiakaspalvelutiimiimme

ASIAKASPALVELIJAA PUHELINVAIHTEESEEMME

Toivomme hakijalta

 • palveluhenkistä asennetta
 • ripeää ja oma-aloitteista työotetta sekä sosiaalisia taitoja
 • hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja
 • MS Office -ohjelmien hallintaa

Kokemus kiinteistöalan tehtävistä katsotaan eduksi, samoin kielitaito (esim. englanti, ruotsi).

Tarjoamme Sinulle

 • kivan ja ammattitaitoisen tiimin
 • hyvän perehdytyksen tehtävään
 • näköalapaikan kehittyvässä ja innovatiivisessa työyhteisössä

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 10.2.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kirjoita otsikkokenttään hakemasi tehtävän nimike.

Lisätiedot 5.2. klo 11–12 ja 8.2. klo 10–11. Saara Hakonen, puh. 040 764 8940, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. www.hsi.fi

Toimintamme kasvaessa haemme nyt mukavaan joukkoomme napakkaa ja osaavaa isännöitsijää Helsingin toimipisteeseemme.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt mukavaan joukkoomme reipasta isännöitsijää Vantaan toimipisteeseemme.

Toimintamme kehittyessä haemme nyt kasvavaan joukkoomme kiinteistölakimiestä.

Sivun alkuun

© 2019 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy