Asukkaille

Kilpailutamme palveluita asiakasyhtiöillemme

Asiakkaillamme on mahdollisuus hyödyntää valmiiksi kilpailutettuja palveluita. Jokaisesta palvelusta on useampi palveluntarjoaja, joista voitte halutessanne valita juuri teidän tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon. Kilpailutamme jatkuvasti uusia palveluita asiakkaittemme toiveiden mukaisesti. Ehdota meille palvelua, jonka haluat meidän kilpailuttavan!

Asiakasyhtiön hallituksen jäsen! Saadaksesi linkin sivustolle, josta löytyy kilpailutettujen palveluiden tarkat kuvaukset ja hinnat, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai isännöitsijäänne hyödyntääksenne valmiiksi kilpailutetut edut!

Tällä hetkellä asiakkaamme voivat hyötyä seuraavista kilpailutetuista palveluista:

Vaihtomatot

Ensivaikutelma taloyhtiöstä syntyy nopeasti heti sisäänkäynnin yhteydessä. Vaihtomatoilla lisäätte helposti tilojenne puhtautta, mukavuutta ja viihtyvyyttä. Vaihtomatoilla vähennätte helposti kuran määrää ja siivouksen tarvetta. Vaihtomattopalvelun avulla taloyhtiön matot pysyvät aina puhtaina ja edustavina.

Hissien huoltopäivystys HSI

Hissiasioiden osalta taloyhtiön arki on huomattavasti huolettomampaa ja helpompaa, kun hissille on hyvä, laadukas huoltosopimus sekä huolto-ohjelma. Hissin toimivuus ja turvallisuus edellyttävät säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa. Hissin huoltosopimuksella varmistuu laitteiden turvallinen ja häiriötön toiminta. Ennakoiva kunnossapito, jatkuva seuranta, määräaikaistarkastukset ja laaja päivystysrinki tuovat luottoa hissin toimintavarmuuteen ja turvallisuuteen. Sopimusvaihtoehtoina on perushuolto tai laajennettu täyshuolto.

Huoltopäivystys

Räätälöity huoltopäivystyssopimus tuo arjen turvaa pientaloyhtiöille ja omatoimihuolloille. Ammattitaitoinen huoltohenkilökunta on silloin käytettävissä ympäri vuorokauden maltillisella kuukausimaksulla, jonka lisäksi laskutus tapahtuu vain suoritetuista töistä. Raportointi on taloyhtiölle reaaliaikaista ja läpinäkyvää. Sopimus voi sisältää huoltopalveluiden lisäksi ovenavauspalvelun.

Kuntoarviot

Kuntoarvio selvittää kiinteistön rakenteiden ja järjestelmien kunnon ja korjaustarpeet. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista, joiden perusteella on helppo tehdä päätöksiä kiinteistön korjausten toteuttamisesta. Kilpailutimme taloyhtiöille tarjoukset laadukkailta palveluntuottajilta.

Sähkösopimukset

Keskitetty sähkönhankinta tuo yksittäisille talo- ja kiinteistöyhtiöille suurkäyttäjän edut sähkön tukkumarkkinoilta. Hinta on tiedossa hyvissä ajoin ennen toimitusjakson alkua. Helppo budjetoida, ei yllätyksiä eikä ylimääräisiä konsulttimaksuja. Valittavana on ”uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä tuulella ja bioenergialla tuotettu sähkö” tai ”100% uusiutuva ja kotimainen ekosähkö” tai ”perinteinen isännöintisähkö”.

Vaihtolavat

Taloyhtiön talkoot tulossa? Onko taloyhtiöllänne asukkailla poistettavaa irtainta kalustoa? HSI on neuvotellut parhaat hinnat talkoolavoille ja suursäkeille! Vaihtolavojen kuljetuskustannukset sekä jäteasemamaksut ovat usein vaikeaselkoinen hintaviidakko. HSI on tehnyt tarvittavat selvitystyöt ja kilpailuttanut asiakkailleen tämän hetken parhaat hinnat!

Taloyhtiön aurinkosähkö

Oma aurinkovoimala on helppo tapa osallistua ilmastotalkoisiin. Se voi vähentää taloyhtiönne hiilijalanjälkeä ja pienentää sähkölaskuanne. Aurinkovoiman käyttö osoittaa edelläkävijyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa. 

Sivun alkuun

© 2022 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy