Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

Kilpailutamme palveluita asiakasyhtiöillemme

Asiakkaillamme on mahdollisuus hyödyntää valmiiksi kilpailutettuja palveluita. Jokaisesta palvelusta on useampi palveluntarjoaja, joista voitte halutessanne valita juuri teidän tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon. Kilpailutamme jatkuvasti uusia palveluita asiakkaittemme toiveiden mukaisesti. Ehdota meille palvelua, jonka haluat meidän kilpailuttavan!

Asiakasyhtiön hallituksen jäsen! Saadaksesi linkin sivustolle, josta löytyy kilpailutettujen palveluiden tarkat kuvaukset ja hinnat, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai isännöitsijäänne hyödyntääksenne valmiiksi kilpailutetut edut!

Tällä hetkellä asiakkaamme voivat hyötyä seuraavista kilpailutetuista palveluista:

Vaihtomatot

Vaihtomatot

Ensivaikutelma taloyhtiöstä syntyy nopeasti heti sisäänkäynnin yhteydessä. Vaihtomatoilla lisäätte helposti tilojenne puhtautta, mukavuutta ja viihtyvyyttä. Vaihtomatoilla vähennätte helposti kuran määrää ja siivouksen tarvetta. Vaihtomattopalvelun avulla taloyhtiön matot pysyvät aina puhtaina ja edustavina.
Hissien huoltosopimukset

Hissien huoltosopimukset

Hissiasioiden osalta taloyhtiön arki on huomattavasti huolettomampaa ja helpompaa, kun hissille on hyvä, laadukas huoltosopimus sekä huolto-ohjelma. Hissin toimivuus ja turvallisuus edellyttävät säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa. Hissin huoltosopimuksella varmistuu laitteiden turvallinen ja häiriötön toiminta. Ennakoiva kunnossapito, jatkuva seuranta, määräaikaistarkastukset ja laaja päivys...
Pienten taloyhtiöiden huoltopäivystys

Pienten taloyhtiöiden huoltopäivystys

Räätälöity huoltopäivystyssopimus tuo arjen turvaa pientaloyhtiöille ja omatoimihuolloille. Ammattitaitoinen huoltohenkilökunta on silloin käytettävissä ympäri vuorokauden maltillisella kuukausimaksulla, jonka lisäksi laskutus tapahtuu vain suoritetuista töistä. Raportointi on taloyhtiölle reaaliaikaista ja läpinäkyvää. Sopimus voi sisältää huoltopalveluiden lisäksi ovenavauspalvelun.
Kuntoarviot

Kuntoarviot

Kuntoarvio selvittää kiinteistön rakenteiden ja järjestelmien kunnon ja korjaustarpeet. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista, joiden perusteella on helppo tehdä päätöksiä kiinteistön korjausten toteuttamisesta. Kilpailutimme taloyhtiöille tarjoukset laadukkailta palveluntuottajilta.
Sähkösopimukset

Sähkösopimukset

Keskitetty sähkönhankinta tuo yksittäisille talo- ja kiinteistöyhtiöille suurkäyttäjän edut sähkön tukkumarkkinoilta. Säästytte kilpailutusrumbalta, ei isoja yllätyksiä eikä ylimääräisiä konsulttimaksuja. Asiantuntijat hankkivat sähköä edullisimmilta ajanjaksoilta, minkä ansiosta saatte aina parhaan hinnan. Hyödytte myös markkinahintojen laskusta, toisin kuin määräaikaisessa, jossa hinta on kii...
Vaihtolavat

Vaihtolavat

Taloyhtiön talkoot tulossa? Onko taloyhtiöllänne asukkailla poistettavaa irtainta kalustoa? HSI on neuvotellut parhaat hinnat talkoolavoille ja suursäkeille! Vaihtolavojen kuljetuskustannukset sekä jäteasemamaksut ovat usein vaikeaselkoinen hintaviidakko. HSI on tehnyt tarvittavat selvitystyöt ja kilpailuttanut asiakkailleen tämän hetken parhaat hinnat!
Taloyhtiön aurinkosähkö

Taloyhtiön aurinkosähkö

Oma aurinkovoimala on helppo tapa osallistua ilmastotalkoisiin. Se voi vähentää taloyhtiönne hiilijalanjälkeä ja pienentää sähkölaskuanne. Aurinkovoiman käyttö osoittaa edelläkävijyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa. 

Ehdota kilpailutettavia palveluita

Ehdota vähintään yhtä ideaa.
Invalid Input
Invalid Input