Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

Isännöitsijäntodistus

Tilaajan oikeus tilata isännöitsijäntodistuksen tarkistetaan.

Isännöitsijäntodistus on maksullinen, hinta on 140,00 euroa / kpl. Normaali toimitusaika on 3 - 4 arkipäivää. Pikatoimituslisä on 63,00 euroa / kpl, ja todistus toimitetaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä (huomioitava toimiston aukioloajat).

Tilaukseen liittyvät toimeksiantosopimukset tai muut asiakirjat voi liittää tilauksen yhteyteen (tilauslomakkeen alaosassa), tai vaihtoehtoisesti ne voi toimittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Isännöitsijäntodistuksen liitteenä toimitamme lain edellyttämät todistusta täydentävät asiakirjat (sisältyvät hintaan): toimintakertomus ja tilinpäätös, talousarvio, kunnossapitotarveselvitys, energiatodistus sekä mahdolliset huoneiston muutostyöilmoitukset. Lisäksi toimitamme myös yhtiöjärjestyksen. Todistuksesta käy ilmi, mikäli joku em. asiakirjoista ei ole saatavilla.

Isännöitsijäntodistus vuokrausta varten (95 euroa / kpl) on sisällöltään ja liitteiltään suppeampi, ja on tarkoitettu nimensä mukaisesti huoneiston vuokrausta varten. Todistuksella ei esitetä mm. yhtiön lainatietoja, eikä huoneiston vastike- ja lainatietoja, ja liitteenä toimitetaan ainoastaan kunnossapitotarveselvitys ja energiatodistus.

Todistus toimitetaan ensisijaisesti sähköpostitse tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, ellei muuta ole pyydetty.

Lisätietoja saat HSI:n asiakaspalvelusta, p. 09 6122 600.

 

Hyödynnä etusi!

HSI:n asiakkaille välityssopimus 1,95% (sis alv) - Lue lisää: https://hsi.fi/isannointipalvelut/hsi-palvelut-kiinteistosatama 

Kiinteistösatama Oy LKV on HSI:n oma välitystoimisto.

https://www.kiinteistosatama.fi 

 

Kiinteistönvälittäjä? Tilaa isännöitsijäntodistus täältä >

 

Kiinteistön ja huoneiston tiedot

Tieto puuttuu
Tieto puuttuu
Tieto puuttuu

Tilaajan tiedot

Tieto puuttuu
Tieto puuttuu.
Tieto puuttuu
Tieto puuttuu
Tieto puuttuu
Tieto puuttuu
Tarkista osoite

Tilauksen muut tiedotValitse tilattava todistus.
Valitse kappalemäärä.
0,00 €
Invalid Input
Invalid Input

Liitetiedostot: PDF-muodossa, yksittäisen tiedoston maksimikoko 5MB. Voit myös "pudottaa" tiedoston latauskenttään (drag and drop).

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Hyödynnä etusi -  HSI:n oman välitystoimiston ilmainen hinta-arvioInvalid Input