Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

HSI Huoleton

helppo ratkaisu pienemmille taloyhtiöille

Tuntuuko, että pelkkä talkoohenki ei riitä taloyhtiön asioiden hoitamiseen? Haluaisitteko isännöitsijän, mutta perinteinen kaiken kattava palvelu ei ole kustannuksiltaan järkevää? 
Ratkaisu on HSI Huoleton! Se on kätevä palvelupaketti alle 25 huoneiston taloyhtiöille, jotka haluavat tarpeenmukaista isännöintiä kohtuullisin kustannuksin.

Hyvää palvelua

HSI Huoleton -palvelun tilaajana voit luottaa siihen, että yhtiön asiat ovat hyvässä hoidossa ja lakisääteiset velvollisuudet täytetään. Jo yli 350 pientä taloyhtiötä on valinnut meidät palveluntuottajakseen.

Yhteydenotot:

Joni Pasi, avainasiakaspäällikkö, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 050 5898 035
Voit myös pyytää tarjouksen verkkolomakkeemme kautta.

HSI Huoleton - taloyhtiösi parhaaksi

Asiakaspalvelu

Osaavat ja ystävälliset asiakaspalvelijat palvelevat asukkaita puhelimitse ja verkossa. Asiakas voi tilata isännöitsijäntodistukset ja hoitaa muut asumiseen liittyvät asiat helposti asiakaspalvelun kautta. Asukkaat voivat seurata yhtiön ajankohtaisia asioita, kuten tiedotteita ja ilmoituksia verkkopalvelun kautta.

Isännöitsijä

Asiakasta palvelee nimetty isännöitsijä, joka huolehtii palvelun sujuvuudesta yhdessä hallituksen kanssa.

Talokohtaista isännöitsijää tukee isännöitsijätiimi. Tiimi-isännöinnillä varmistamme, että palvelu toimii aina täydellä teholla ja keskeytyksettä.

Kokoukset

Hallitus kokoontuu lähtökohtaisesti ilman isännöitsijää. Tarvittaessa hallitus voi pyytää isännöitsijän mukaan kokoukseen, ja kokous voidaan pitää viihtyisissä neuvottelutiloissamme, joissa on käytettävissä nykyaikainen kokousvälineistö. 

Isännöitsijä huolehtii tilinpäätöksen valmistumisesta ja tilintarkastuksesta sekä laatii budjetin yhteistyössä hallituksen kanssa.

Isännöitsijä huolehtii yhtiökokouksen kutsumisesta, kokouksen sujumisesta sekä pöytäkirjan laatimisesta.

Avoin taloushallinto

Nimetty kirjanpitäjä huolehtii taloushallinnon kokonaisuudesta yhdessä isännöitsijän kanssa.

Reaaliaikaisen verkkopalvelumme kautta hallitus voi seurata yhtiön taloutta. Verkkopalvelusta löytyvät mm. tilien saldot, laskut, talousarviovertailut sekä vastikevalvonnan raportit.

Tiedottaminen

Tiedotamme säännöllisesti taloyhtiön ja kiinteistöalan ajankohtaisista asioista asukkaille ja hallitukselle. Tiedottamisessa hyödynnetään monipuolisesti eri tiedotuskanavia.

Perinteisen paperitiedottamisen lisäksi asukkaat voivat seurata tiedotteita, ilmoituksia ja muita yhtiön ajankohtaisia asioita helposti taloyhtiön omien kotisivujen kautta. Talokohtaiset kotisivut kuuluvat veloituksetta kaikkiin HSI:n tarjoamiin isännöintipalveluihin.

Voit tutustua taloyhtiön kotisivuun täältä.

Tekniset tehtävät

Tekniset asiantuntijat huolehtivat kiinteistön pienistä ja isoista korjaus- ja kunnossapitotarpeista hyödyntäen kattavaa yhteistyöverkostoa. Tämä yhteistyöverkosto on myös asiakkaidemme käytössä.

Vaativatkin korjaushankkeet etenevät suunnitellusti kokeneiden teknisten asiantuntijoiden johdolla.

Lakipalvelut

Lakiosastomme hoitaa asioita laidasta laitaan taloyhtiön kulloisenkin tarpeen mukaan. Kokeneilta kiinteistölakimiehiltä asiakas saa kätevästi asiantuntevaa apua esimerkiksi yhtiöjärjestysmuutoksiin, huoneistojen hallintaanottoon, sopimusneuvotteluihin ja rakennuttajareklamaatioiden tekemiseen.