Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

Kilpailutamme palveluita asukkaillemme

Isännöimiemme taloyhtiöiden asukkailla on mahdollisuus hyödyntää valmiiksi kilpailutettuja palveluita. Jokaisesta palvelusta on useampi palveluntarjoaja, joista voitte halutessanne valita juuri teidän tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon. Kilpailutamme jatkuvasti uusia palveluita asiakkaittemme toiveiden mukaisesti.

Rekisteröidy hyötymään asukaskilpailutuksista tämän sivun lomakkeella. Se ei velvoita mihinkään eikä maksa mitään. Saat sähköpostiisi tiedot nykyisistä ja tulevista kilpailutuksista, joista löydät tarvitsemasi palvelut mahdollisimman edulliseen hintaan.

Kotisiivous

Kotisiivous

Houkutteleeko ajatus puhtaasta kodista ilman, että tarvitsee itse tehdä mitään? Puhtauden ammattilaisen tekemä kotisiivous on elämää helpottava ratkaisu, jonka kotitalousvähennys on 40 % siivouksen hinnasta.
Muuttopalvelut

Muuttopalvelut

Vältä turha stressi ja tilaa ammattilaiset helpottamassa muuttourakkaasi. Tilaa ammattitaitoiset muuttomiehet hoitamaan muuttosi puolestasi vaivattomasti, sujuvasti ja räätälöidysti.

Asukas - hyöty eduistasi!

HSI:n isännöimän taloyhtiön asukkaana voit hyötyä asukkaillemme kilpailutetuista palveluista! 

Etujen käyttöönotto on helppoa. Täytä tietosi alla olevalle lomakkeelle, niin saat sähköpostiisi sähköisen asukastunnuksen ja tiedot eduista. 

Lähetämme jatkossa tietoa myös uusista kilpailutuksista!

Tieto puuttuu
Tieto puuttuu
Tieto puuttuu
Tieto puuttuu
Tieto puuttuu
Tieto puuttuu
Hyväksy vielä tämä.
Hyväksy tietojen tallennus