Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

HSI tarjoaa asiakkailleen parhaat ohjelmistot

HSI:n käyttämät IT-järjestelmät tuovat asioinnin helppoutta ja läpinäkyvyyttä asiakkaille

Varausjärjestelmät
Microsoftin Bookingsilla perinteisten saunavuorojen varaaminen onnistuu asukkailta omalta kotisohvalta. Yksittäisten vuorojen varaaminen ja maksaminen on mahdollista toteuttaa taloyhtiölle SaunaOnline-palvelun avulla.

Tilaukset ja vikailmoitukset
Vikailmoitukset ja tilaukset on aina voinut meillä tehdä helposti sähköisesti. Tehtyään ilmoituksen tai tilauksen olemme asukkaaseen pikaisesti yhteydessä.

Asiointi
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8.30 - 16.00 numerossa 09 6122 600 ja chatissä osoitteessa www.hsi.fi. Asukkailla on mahdollisuus tehdä tilauksia ja varauksia sähköisiä kanaviamme hyödyntäen 24/7.

Toiminnanohjausjärjestelmä
Tekniset projektit ja työt kirjataan Visman Severa-ohjelmistoon ja Microsoftin Sharepointtiin, josta asiakas voi seurata töiden etenemistä. Tarjoamme asiakkaille selkeät yhteenvedot ja mahdollisuuden seurata töiden etenemistä.

Roolit ja näkymät
Keräämme Microsoftin Sharepoint-alustalle kaiken tiedon eri ohjelmista. Et tarvitse useita tunnuksia vaan voit asioida yhtä reittiä: www.hsi.fi. Hallituksen jäsenenä näet taloyhtiön kaiken tiedon. Osakkaat näkevät heille kohdennetun näkymän.

Avoin kirjanpito, toiminnanohjaus ja hallinto

Kaikki hallituksen jäsenet pääsevät milloin tahansa taloyhtiöiden tietoihin:
- Pöytäkirjat, tekniikan raportit, sopimukset ym.
- Kirjanpidossa pääsee porautumaan yksittäiseen tositteeseen, näkee mm. pankkitilin saldon sekä esimerkiksi osakeluettelon.
- Kirjanpito tuotetaan käyttäen Visma Fivaldi ohjelmistoa, joka on markkinoiden monipuolisin ohjelmisto taloyhtiöille.
- Hallituksen jäsenet näkevät järjestelmistä samat tiedot, kuin tilintarkastaja tehdessään tilintarkastusta.
- Keskeisimmät materiaalit skannataan järjestelmään asiakkuuden alkaessa.

Sähköiset kokoukset
Olemme kehittäneet vuonna 2018 sähköisen yhtiökokousjärjestelmän, jossa osakkaat voivat halutessaan käydä ennakkoäänestämässä. Voimme järjestää Microsoftin kokoustyökaluilla kaikenmuotoisia etäkokouksia ja hybridikokouksia. Meille sähköiset hallituksen kokoukset ja yhtiökokoukset ovat arkea. Olemme järjestäneet yli 2000 sähköistä kokousta vuoden 2020 aikana.

Sähköiset allekirjoitukset
Sähköisen kokouksen jälkeen pöytäkirjat ja tilinpäätökset voidaan helposti allekirjoittaa sähköisessä palvelussamme: www.signom.com/hsi

Sähköiset järjestelmät eivät riitä?
Meillä kaikki taloyhtiön tieto on helposti sähköisessä muodossa, avoimesti käytettävissä ja näkyvillä asiakkaille. Tärkeintä kuitenkin on, että järjestelmiä meillä käyttävät alan parhaat isännöitsijät, tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, lakiasiantuntijat ja asiakaspalvelun ammattilaiset.

Tervetuloa asiakkaaksi!
Lisätietoja: Joni Pasi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Julkaistu: 09 marraskuu 2020