Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

HSI palkitsi vuoden isännöitsijän, tulokkaan, tsempparin ja asiakaspalvelijan - Onnea kaikille!

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy palkitsi tänä vuonna vuoden isännöitsijän, tulokkaan, tsempparin ja asiakaspalvelijan. Palkinnot saivat isännöitsijämme Jarno Sirén ja Saija Borodavkin sekä kiinteistösihteerimme Heidi Backman ja Jali Menna.

palkitut

Palkitut kommentoivat palkintojaan seuraavasti:

🏆Vuoden isännöitsijä Jarno Sirén:

"Palkinnon saaminen hieman kyllä yllätti, mutta hämmennyksestä selvittyä tietysti lämmitti mieltä.

Kevät oli todella kiireinen, josta en olisi välttämättä selvinnyt ilman kollegoiden apua. Kiva kuitenkin jälkikäteen todeta, että kiireestä huolimatta on onnistunut työssään, niin asiakkaiden kuin työnantajankin mielestä."

🏆Vuoden tulokas Saija Borodavkin:

"Olin tosi yllättynyt huomioimisestani. Usein työnantajat muistavat ja palkitsevat vain pitkään yrityksessä palvelleita.

Olen tuntenut itseni tervetulleeksi työyhteisöön jo ensimmäisestä työpäivästä lähtien ja minuun teki vaikutuksen, miten hyvin uuden työntekijän vastaanotto oli hoidettu. Kun itse on ollut ensimmäisten kuukausien ajan tyytyväinen työnantajaan, niin on kannustavaa saada palautetta, että tunne on molemminpuolinen.”

🏆Vuoden tsemppari Heidi Backman:

"Olin tosi yllättynyt ja otettu, että sain palkinnon. Arvostan palkintoa kovasti, koska se on saatu kollegoilta saaduilla äänillä. Olen ollut HSI:llä vasta melko vähän aikaa ja en ollut ajatellut voittavani, koska ympärillä on rautaisia alan ammattilaisia. Tämä palkinto antaa tsemppiä ja kannustaa jatkamaan samalla positiivisella asenteella jatkossakin!"

🏆Vuoden asiakaspalvelija Jali Menna:

"Palkintojen saaminenhan tuntuu tietysti aina hyvältä, oli kyse mistä tahansa palkinnosta! Olin toki otettu, ja vielä enemmän kuin itse palkinnon saaminen, lämmitti kollegoiden onnittelut ja ”vakuuttelut” siitä, että palkinto oli ansaittu."

Kiitämme vielä palkittuja ja koko henkilöstöämme erinomaisesta työpanoksesta! ☀️

  • Julkaistu: 28 lokakuu 2023