Kiinteistönvälittäjä, tällä sivulla voit tilata isännöitsijäntodistuksen laskulla. Laskuun lisätään laskutuslisä 12,00 euroa. 

Tilaajan oikeus tilata isännöitsijäntodistuksen tarkistetaan.

Isännöitsijäntodistus on maksullinen, hinta on 140,00 euroa / kpl. Normaali toimitusaika on 3 - 4 arkipäivää. Pikatoimituslisä on 60,00 euroa / kpl, ja todistus toimitetaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä (huomioitava toimiston aukioloajat). 

Tilaukseen liittyvät toimeksiantosopimukset tai muut asiakirjat voi liittää tilauksen yhteyteen (tilauslomakkeen alaosassa), tai vaihtoehtoisesti ne voi toimittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Isännöitsijäntodistuksen liitteenä toimitamme lain edellyttämät todistusta täydentävät asiakirjat (sisältyvät hintaan): toimintakertomus ja tilinpäätös, talousarvio, kunnossapitotarveselvitys, energiatodistus sekä mahdolliset huoneiston muutostyöilmoitukset. Lisäksi toimitamme myös yhtiöjärjestyksen. Todistuksesta käy ilmi, mikäli joku em. asiakirjoista ei ole saatavilla.

Isännöitsijäntodistus vuokrausta varten (95 euroa / kpl) on sisällöltään ja liitteiltään suppeampi, ja on tarkoitettu nimensä mukaisesti huoneiston vuokrausta varten. Todistuksella ei esitetä mm. yhtiön lainatietoja, eikä huoneiston vastike- ja lainatietoja, ja liitteenä toimitetaan ainoastaan kunnossapitotarveselvitys ja energiatodistus.

Todistus toimitetaan ensisijaisesti sähköpostitse tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, ellei muuta ole pyydetty. Lisätietoja saat HSI:n asiakaspalvelusta, p. 09 6122 600. 

Kiinteistön ja huoneiston tiedot
Tieto puuttuu

Tieto puuttuu

Tieto puuttuu

Tilaajan tiedot
Tieto puuttuu

Tieto puuttuu.

Tieto puuttuu.

Tarkista osoite

Tieto puuttuu

Laskutusosoite
Tieto puuttuu

Tieto puuttuu

Tieto puuttuu

Tieto puuttuu

Tieto puuttuu

Tieto puuttuu

Tilauksen muut tiedot

Invalid Input

Hintaan lisätään 12 euron laskutuslisä.

Invalid Input

Liitetiedostot: PDF-muodossa, yksittäisen tiedoston maksimikoko 5MB.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Sivun alkuun

© 2022 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy