Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

5+1 vinkkiä isännöinnin ostamiseen

Voiko hyvää ja laadukasta isännöintiä saada edullisesti? Kuinka määritellä taloyhtiön tarpeet ja onko isännöinnin hinta aina ratkaiseva tekijä? 

Tässä maailman ajassa, elämisen kustannusten noustessa on ymmärrettävää etsiä tapoja säästää, mutta onko taloyhtiöillä vara tinkiä laadukkaasta isännöinnistä? Voiko Taloyhtiö saada edullisimmalla vaihtoehdolla pitkäjänteistä, laadukasta, hyvän tavoitettavuuden ja isännöitsijäkohtaisen rajatun asiakasmäärän isännöintipalvelua?

Sopivan palveluntarjoajan valintaan vaikuttavat muun muassa taloyhtiön koko ja erityispiirteet sekä korjaustarpeet. Myös osakkaiden ja muiden kiinteistönkäyttäjien palvelutarpeet ja tarjolla olevat digitaaliset palveluvalikoimat tulee ottaa huomioon. 

Hallituksen on hyvä miettiä isännöinnin kilpailutusta myös palvelun laadun ja käytettävissä olevan resurssin kannalta, hinta ei kerro kaikkea. 

Tässä muutama kysymys pohdittavaksi

  • Kuinka paljon kohdeisännöitsijällä on aikaa tuottaa taloyhtiölle laadukasta isännöintiä? 
  • Vastaako palvelun sisältö taloyhtiön tarpeita vai jääkö jotain taloyhtiölle olennaista puuttumaan valitun hintaluokan palvelusta?  
  • Mitä ovat isännöitsijän ja isännöintitoimiston muut palvelumahdollisuudet ja ominaisuudet muuttuviin tarpeisiin?

Isännöintiala digitalisoituu ja taloyhtiöiden hallitusten sekä osakkaiden vaatimukset järjestelmien läpinäkyvyydestä sekä niiden helposta ja toimivasta käytettävyydestä ovat kasvussa – hallituksen on myös hyvä päästä testaamaan järjestelmiä jo kilpailutusvaiheessa.

 

Testaa HSI:n taloyhtiösivut tästä!

Käyttäjätunnus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Salasana: Malli1234567

 

Olipa taloyhtiö sitten iso taikka pieni, on isännöitsijän vähimmäistehtävä huolehtia taloyhtiön juoksevasta hallinnosta hallituksen ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Isännöinti huolehtii, että kirjanpito on lainmukainen ja varainhoito luotettavalla tavalla järjestetty. 

Kokosimme loistavan oppaan aiheesta helpottamaan taloyhtiöiden hallitusten jäseniä isännöinnin kilpailutuksessa - Lataa ”opas isännöinnin ostamiseen” sivun oikeasta laidasta!

Tarjoamme myös hallituksille käyttöön tämän isännöintipalveluiden vertailutyökalun, jonka avulla pääsee helposti arvioimaan isännöitsijän hinta-laatusuhdetta ja löytämään parhaiten palvelevan isännöitsijätoimiston juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin. Saat ladattua laskurin sivun oikeasta laidasta!

 

5 plus 1 tyokalu