Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

HSI Oto

isännöitsijä omasta taloyhtiöstäsi

Isännöitsijä omasta taloyhtiöstä

HSI Oto -palvelu tuo isännöitsijän takaisin taloyhtiöön, säästöjä taloyhtiölle ja lisätuloja oto-isännöitsijälle. Palvelu sopii kaiken kokoisille taloyhtiöille.

Koulutamme sinut oman taloyhtiösi isännöitsijäksi, jolloin voit isännöidä yhtiötäsi asiantuntijoidemme tukemana. Tehtävä sopii esimerkiksi alasta kiinnostuneelle eläkeläiselle tai opiskelijalle. Saat korvauksen tekemästäsi työstä ja aikaa kuluu kuukaudessa keskimäärin 3–6 tuntia. Kerromme mielellämme lisää.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenotot:

Joni Pasi, avainasiakaspäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 050 589 8035 

HSI Oto - taloyhtiösi parhaaksi

Tukenasi ammattilaiset

Tukenasi on nimetty asiantunteva kirjanpitäjä, tekninen isännöinti vaativiin korjauksiin, selaimella käytettävä ohjelmistotyökalu, asiakaspalvelu puhelimitse arkisin klo 9.00–15.00, juristit vaikeiden asioiden ratkaisemiseksi ja nimetty asiantuntija yhteyshenkilönäsi.

HSI Oto -palvelulla taloyhtiö saa yhtiön asioista kiinnostuneen, päivittäin läsnä olevan isännöitsijän sekä reaaliaikaiset tiedot taloyhtiön asioista, esim. kirjanpidosta, laskuista, raporteista jne.

Oto-isännöitsijä saa mahdollisuuden vaikuttaa oman taloyhtiönsä asioihin, korvauksen tekemästään työstä sekä mahdollisuuden oppia uutta yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Oto-isännöitsijä tarvitsee tietokoneen nettiyhteydellä ja kiinnostusta omaa taloyhtiötä kohtaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon työstä maksetaan?

Palkka koostuu kk-palkkiosta, kokouspalkkioista ja tuntiveloituksista.

Esimerkiksi 25 huoneiston taloyhtiössä aikaa menee kuukausittain toistuviin tehtäviin noin 2–4 tuntia.
Tällöin peruskuukausipalkkion suuruus on noin 60–80 euroa/kk. Kokouspalkkio on 75 euroa / tunti. Tuntipalkka on 30 euroa / tunti.

Mistä aloittaa?

Haluaisin alkaa Oto-isännöitsijäksi. Keneen minun pitää olla yhteydessä ja kuka tekee taloyhtiössä päätöksen?

Keskustele asiasta taloyhtiön hallituksen kanssa. Mikäli he ovat kiinnostuneita asiasta, pyydä tarjous HSI:ltä. Tulemme mielellämme tapaamaan hallitusta ja kertomaan, kuinka palvelu ja isännöinti käytännössä sujuvat.

Perehdytys

Minkälainen koulutus minulla pitäisi olla?

Olemme rakentaneet prosessit niin selkeiksi ja helpoiksi, että tarvitset vain tervettä järkeä. Toimit isännöitsijänä kuin projektipäällikkö, joka huolehtii, että tieto kulkee asukkaiden, hallituksen, huollon ja HSI:n asiantuntijoiden välillä.

Miten voin oppia isännöitsijäksi 6 tunnissa?

Kuuden tunnin koulutuksessa opetellaan Oto-Isännöitsijälle keskeiset asiat ja järjestelmän käyttö. Koulutuksen ja Oto-käsikirjan avulla pystyt toimimaan ja tiedät, milloin kannattaa pyytää HSI:n asiantuntijat neuvomaan sinua. Sinusta ei tule ammatti-isännöitsijää kuudessa tunnissa, mutta tiedät täsmällisesti, milloin sinun pitää pyytää ammattilainen avuksi.

Minkälainen koulutus ja kuka on tuo "oma asiantuntija yhteyshenkilönäni"? Miten se toimii?

Oma asiantuntija valmistelee kanssasi asioita ja tulee tarvittaessa mukaan kokouksiin. Hän on kokenut HSI:n isännöitsijä, joka keskittyy yhdessä tekemiseen HSI Oto -palvelun valinneiden taloyhtiöiden ja Oto-isännöitsijöiden kanssa. Hänellä ei ole mennyt sormi suuhun enää vuosiin.

Yhteyshenkilölle voi soittaa, lähettää sähköpostia ja hänellä on varattuna kokonainen päivä viikossa workshop-työskentelyyn, jonne Oto-isännöitsijä voi tulla kysymystensä ja haasteiden kanssa.

Vastuu ja hyödyt

Luin netistä, että HSI Oto-Isännöitsijällä on niin suuri vastuu, että isännöintialalla tätä palvelumuotoa ihmetellään. Uskaltaako isännöitsijäksi ryhtyä tällä tavalla?

Kiitos kysymyksestä :) Olemme rakentaneet huolellisesti Oto-isännöinnin prosessit selkeiksi ja ymmärrettäviksi. Jos jokin asia askarruttaa, Oto-isännöitsijällä on aina mahdollisuus kontaktoida omaa yhteyshenkilöä.

Toimimalla ohjeiden mukaan riskit ovat hallittavissa. Isompia vahinkoja varten on vakuutukset. Kaikkea nekään eivät tietenkään korvaa.

Miten paljon taloyhtiölle syntyy säästöä verrattuna "perinteiseen" isännöintiin?

Olemme asettaneet HSI Oto -palvelutuotteen tavoitteeksi tuottaa taloyhtiöille laadukkaampi asiakaskokemus puolet tehokkaammin kuin perinteisellä mallilla.