Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

Tavoitteena sähköenergiakustannusten minimointi HSI:n asiakkaille

Suomen Tukkusähkö Oy tarjoaa HSI:n asiakasyhtiöille sähkön yhteishankintaa, jonka tavoitteena on sähköenergiakustannusten minimointi. Edellinen sähkön yhteishankintasopimus on päättymässä 31.12.2015.

Palvelussa Suomen Tukkusähkö Oy katsoo asiakasyhtiöidemme etuja sähköenergiakustannuksissa "avaimet käteen" palveluna. He selvittävät
taloyhtiön lähtötiedot ja nykytilanteen, valitsevat tarpeisiin sopivimman sähkönmyyjän, seuraavat sähkönhankinnan tilaa, sähkömarkkinoiden tilannetta ja muita sähkönhankintaan vaikuttavia tekijöitä ja optimoivat sähköenergian laskutushintaa tekemällä hinnankiinnityksiä sähkönmyyjälle.

suomentukkusahko.fi

Taloyhtiön mahdollista irtautua yhteisestä sähkönhankinnasta muutaman viikon varoitusajalla
Mahdolliset hinnankiinnitykset tehdään HSI:n asiakkaiden kokonaisuudelle, jolloin ne eivät ole korvamerkittyjä tietyille taloyhtiöille. Taloyhtiön on siis mahdollista irtautua sähkönhankinnasta muutaman viikon varoitusajalla.

Luulitko ettei siirtokustannuksiin koskaan voida vaikuttaa?
Suomen Tukkusähkö Oy on tarkistanut tuhansien käyttöpaikkojen siirtokustannuksia ja saanut sinnekin merkittäviä säästöjä löytämällä ylimitoitettuja pääsulakkeita sekä vaihtamalla siirtotuotteen oikeaksi. Vaikka sähkön siirtoyhtiöön ei voida vaikuttaa, on niillä useita vaihtoehtoisia siirtotuotteita, joita ei ole taloyhtiöissä välttämättä koskaan
tarkasteltu.

Noin kolmasosa HSI:n asiakkaista on liittynyt palveluun
Noin 30% HSI:n asiakkaista on liittynyt (22.11.2015 tilanne) sähkön yhteishankintaan. HSI:n asiakkaat voivat milloin tahansa liittyäsopimuksen piiriin tai irtautua siitä.

Lisätietoja palvelusta ja valmiiksi neuvottelemamme hinnan saat isännöitsijältäsi tai Matti Huuhkalta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Julkaistu: 22 marraskuu 2015