Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

Näin toimimme epidemia-aikana – Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy

Tuemme kaikessa toiminnassamme taistelua korona-viruksen leviämistä vastaan.
Asiakaspalvelumme palvelee teitä puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä, arkisin 8.30–16.00.
Suljemme toimistomme toistaiseksi kaikilta muilta paitsi työtekijöiltämme viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Kokoukset

Hallituksen kokoukset pidetään ensisijaisesti toistaiseksi puhelinkokouksina. Isännöitsijät voivat järjestää myös Teams-kokouksia.

Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto suosittelevat, että koronaepidemian aikana taloyhtiöt hyödyntävät yhtiökokousten pitämisessä etäyhteyksiä. Taloyhtiöissä kannattaa myös harkita kiireettömien hankkeiden päätöksenteon tai koko yhtiökokouksen siirtämistä myöhempään ajankohtaan.

HSI:n asiakkaiden yhtiökokoukset
Järjestämme yhtiökokoukset tänä vuonna HSI:n sähköisen yhtiökokoustyökalun, puhelinyhteyden tai Teams-yhteyden kautta.

HSI:n sähköinen yhtiökokoustyökalu
HSI suosittelee, että yhtiökokouksissa hyödynnetään HSI:n sähköistä yhtiökokoustyökalua. Osakkaalle ilmoitetaan kokouskutsussa kokousnumero ja osakkaan pinkoodi, joilla hän voi äänestää etukäteen hallituksen esityksistä, eikä hänen tarvitse tehdä mitään muuta.
Osa HSI:n asiakkaista on hyödyntänyt sähköistä yhtiökokoustyökalua jo kahtena keväänä ilman ongelmia. Vaikka etukäteen osallistuminen rajoittaa osallistumista keskusteluun ja tehdä uusia ehdotuksia, se ei tee kokouksista laittomia.
Jos osakas haluaa valtuuttaa jonkun toisen äänestämään puolestaan, se tapahtuu siten, että hän toimittaa tälle omasta kutsusta löytyvän pinkoodin.

Puhelinyhteys
Kokouksiin avataan kokouspuhelin, jolloin osallistujat voivat osallistua samaan aikaan kokoukseen. Kokouspuhelinnumero annetaan kokouskutsussa.

Teams-yhteys
Kokoukseen osallistuminen onnistuu myös Teams-yhteyden kautta.
Kannattaa muistaa, että on aina mahdollista pitää tarvittaessa ylimääräinen yhtiökokous myöhemmin, jos sellaiselle tulee tarvetta.

Suojellaan toisiamme!

Esko Pietikäinen
HSI

  • Julkaistu: 15 maaliskuu 2020