HSI Ajankohtaista

Ajankohtaista

Myyntiä varten toimitettujen isännöitsijäntodistusten määrä heinäkuussa 2018 on noussut 39 % viime vuoden heinäkuuhun 2017 verrattuna. Toisaalta vuokrausta varten toimitettujen isännöitsijäntodistusten määrä laski 30 %.


On selvää, että asiakkaamme ovat nyt selvästi kiinnostuneempia myymään asuntonsa kuin vuokraamaan sen, jos vertaamme tilannetta vuoden takaiseen. Tuleva syksy näyttää mitä tämä käytännössä tarkoittaa asuntojen myynti- ja vuokrausmarkkinoilla.


Isännöitsijätoimistolla on ensimmäisenä tieto omistajien aikeista myydä tai vuokrata asuntonsa. Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy:llä on näköalapaikka seurata asuntokaupan ja vuokraustoiminnan tilaa. Olemme Helsingin seudun merkittävimpiä toimijoita, jolloin meille kertyy paljon tietoa myös asuntomarkkinoista.


www.hsi.fi

Lisätietoja:


Esko Pietikäinen
Toimitusjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0400 391 530

Tervetuloa HSI:n asiakasyhtiöiden iltaan 6.2.2018 klo 18.00 Kansallismuseon auditorioon Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki.

Tilaisuus on maksuton. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lahjoitamme tänä vuonna joulutervehdyksiin osoitetut varat SOS-Lapsikylälle. Lahjoitus tehdään tukemaan suomalaista lastensuojelua.

Toivotamme rauhallista joulua, sekä onnea ja menestystä vuodelle 2018!

Isännöintiyritys 2017 -palkinnon on saanut Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, joka palvelee osakkaita ja hallituksia sähköisesti ja kehittää digitaalista toimintakulttuuria jatkuvasti.Yrityksen asiakaspalvelu toimii esimerkiksi chatin kautta, hallituksen kokouksia hoidetaan verkossa ja sähköisellä allekirjoituksella nopeutetaan toimintaa.Taloyhtiösivut toimivat asiakkaan tietopankkina, jolloin halutun tiedon voi jakaa taloyhtiöiden hallituksille, osakkaille ja asukkaille saman tien.

Tavoitteenamme on olla edelläkävijä teknisten elinkaaripalveluiden tuottajana. Etsimme Espoon tekniseen palveluyksikköömme kokenutta rakennusalan ammattilaista vastaamaan yrityksemme kasvaviin tarpeisiin.

Tarmo Oikarainen on nimitetty teknisten palveluiden liiketoimintajohtajaksi.

Asunto-osakeyhtiö Teppo on reilut 100 vuotta vanha kerrostalo Helsingin Kalliossa Siltasaaressa. Taloa on isännöinyt nyt jo noin 17 vuoden ajan Helsingin Seudun Isännöitsijät. Vuosien varrella on taloyhtiössä toteutettu isännöitsijän johdolla onnistuneesti useita peruskorjaushankkeita aina linjasaneerauksesta ikkuna- ja oviremonttiin.

Esimerkiksi 18 huoneiston taloyhtiölle voit valita useasta eri vaihtoehdosta!

HSI Oto – Hinta 120 euroa/kk + alv
HSI Huoleton – Hinta 288 euroa/kk + alv
HSI Plus – Hinta 460 euroa/kk + alv

Vuoden 2010 asunto-osakeyhtiölaissa säädellään osakkaan ja yhtiön välisen kunnossapitovastuun rajoista uudella tavalla.

Sivun alkuun

© 2018 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy