HSI Ajankohtaista

Ajankohtaista

 Viime kevät oli monissa taloyhtiöissä varsin poikkeuksellinen, sillä perinteisiä yhtiökokouksia ei ollut mahdollista järjestää. Sähköinen yhtiökokouspalvelu saikin sadoissa taloyhtiöissä ympäri Suomen erittäin lämpimän vastaanoton.

Helsingin Seudun Isännöitsijöiden toimitusjohtaja Esko Pietikäinen kertoo, että yhdessä Taloaseman kanssa kehitetty sähköinen yhtiökokous tarjoaa helppokäyttöisen ja turvallisen tavan taloyhtiön lakisääteisten kokousten järjestämiseen.

– Asukkaat voivat tutustua ennakkoon sähköisen yhtiökokouksen asialistaan. Jos listalla on äänestystä vaativia asioita, he voivat antaa äänensä myös ennen varsinaista yhtiökokousta. Sovelluksen käyttö onnistuu kaikilla mobiililaitteilla tai vaikka lankapuhelimella. Jos esimerkiksi ikäihminen ei osaa tai pysty käyttämään kokoussovellusta, puheenjohtaja voi liittää hänet kokoukseen soittamalla hänelle, Pietikäinen kertoo.

Helsingin Seudun Isännöitsijöillä on asiakkainaan yli 550 taloyhtiötä ympäri Etelä-Suomea. Koronakevään ja syksyn aikana HSI tarjosi sähköisen yhtiökokouspalvelun maksutta myös muille kuin asiakkailleen. Sitä hyödynsi peräti 40 isännöitsijätoimiston asiakkaat ympäri Suomen.

– Tähän mennessä sähköisen kokoustyökalun avulla on pidetty yli 1000 sähköistä ennakkoäänestystä ja yhtiökokousta, ja noin 1500 sähköistä hallituksen kokousta. Sähköisissä kokouksissa on ollut yli 25 000 osallistujaa. Työkalu on tullut jäädäkseen, sillä sähköinen kokous helpottaa melkoisesti myös yksittäisen isännöitsijän jokakeväistä työtaakkaa, Pietikäinen jatkaa.

Helsingin Seudun Isännöitsijöiden palvelut on räätälöity kolmeen erilaiseen pakettiin, jotka kattavat pienten, suurten ja uusien taloyhtiöiden tarpeet. HSI Huoleton-, HSI Plus- ja HSI Uusi talo -konsepteja täydentää myös HSI OTO, jossa joku taloyhtiön asukkaista toimii isännöitsijänä.

– Järjestelmäosaaminen, aito asiantuntijuus sekä taloyhtiöiden tarpeita vastaavat palvelupaketit erottavat meidät muista isännöitsijätoimistoista. Meillä on myös kaksi omaa lakimiestä, jotka palvelevat taloyhtiöitä kaikissa niitä koskevissa asioissa, Esko Pietikäinen summaa.

https://urly.fi/1Ksf

Puhelin: 09 8562 6548 

Neuvottelutunnus (ID): 321 417 351#

 

Testikokouksia on keskiviikkoisin klo 9.00 ja sunnuntaisin klo 21.00.

Pääset osallistumaan näin:

  • Mene Teams-osoitteeseen ja liity kokoukseen
  • Sulje kuvayhteys. Näin vapautat nettikaistaa ja yhteys ei takkuile
  • Sulje mikrofoni, kun et puhu. Puheenjohtaja jakaa puheenvuorot
  • Pöytätietokoneessa ei välttämättä ole äänimikrofonia. Laita asiasi tällöin keskustelupalstalla
  • Mikäli kokouksen osallistujamäärä on yli 10 henkilöä, niin pyydä nimelläsi puheenvuoroa keskustelupalstalla. Puheenjohtaja jakaa puheenvuorot normaalin kokoustavan mukaisesti

Kokoukseen voi palata linkin kautta, mikäli ohjelma sulkeutuu tai muutoin tiput pois.

Voit osallistua kokoukseen myös yhteisen kokouspuhelimen kautta soittamalla annettuun numeroon. Kun olet soittanut ja näppäillyt annetun koodin, olet mukana kokouksessa. Puhelun hinta on normaali puhelumaksu.

SUNNUNTAI 21:00-21:30 ja KESKIVIIKKO 9.00 - 9.30 

 

https://urly.fi/1Ksf

Puhelin: 09 8562 6548 

Neuvottelutunnus (ID): 321 417 351#

 

Syksyn viimeinen testikokous on 21.10.2020.

 

 

Tervetuloa kokeilemaan!

 

 

 

 

 

Tervetuloa mukaan tarinaan! 

Olemme moderni perheyritys. Panostamme henkilökunnan hyvinvointiin ja koulutukseen. Meillä on mahdollisuus edetä ja kehittyä uralla. Voit edetä meillä esimerkiksi kouluttautumalla, oppimalla oman alasi huipuksi ja etenemällä halutessasi vaikka oman tiimin vetäjäksi. Meillä voit halutessasi myös ryhtyä yrittäjäksi kehittämäämme Taloasema-ketjuun. Kaikki on mahdollista!


Meillä ja isännöinnissä ylipäätään tarvitaan paljon eri ammattilaisia: Meillä työskentelee paljon oman alansa parhaita tekijöitä Suomessa. Isännöitsijöiden (35 henkilöä) ja asiakaspalvelun (10 henkilöä) ammattilaisten lisäksi meillä on teknisiä asiantuntijoita (11 henkilöä), kiinteistölakimiehiä (2 henkilöä), talousammattilaisia (25 henkilöä). Heistä osa toimii omien tiimien ja toimistojen esimiehinä ja suurin osa asiakastyössä palvelemassa taloyhtiöitä.

 


Kiitos asiakkaille ja henkilökunnalle!


Tavastamme tehdä pidetään ja isännöitsijämme saavat kiitosta. Olemme rakentaneet erilaisia isännöintipalveluita eri ikäisille ja kokoisille taloyhtiöille. Sama taloyhtiö voi valita eri sisältöisen ja hintaisen palvelun ja vaihtaa sitä tarpeiden mukaan. Meillä jopa joku taloyhtiöstäsi voi ryhtyä isännöitsijäksi (HSI Oto) ja me tuotamme sitten asiakaspalvelun, kirjanpidon ja teknisen isännöinnin. Toki laajemmat palvelukokonaisuuden (HSI Plus) ja (HSI Huoleton) ovat suosituimpia tuotteitamme.


Asiakkaat ovat meillä pitkään asiakkaina ja uusia on aloittanut tasaisesti viimeisen 15 vuoden ajan yhä kiihtyvään tahtiin. Kiitos asiakkaille, että olette valinneet meidät! Osoituksena tästä on tasainen kasvu. Alla kuvaaja kasvustamme vuosilta 2006 – 2020.

kasvuHSI

Pandemian ajan kasvumme on lähes kaksinkertaistunut


Tarjouspyyntöjen määrä on kuukaudesta toiseen ollut lähes kaksinkertainen vuoteen 2019 verrattuna. Myös tehtävien määrä on kasvanut. Asiakaspalvelumme ja isännöitsijät ovat tehneet hurjasti töitä koko pandemian ajan. Ihmiset viettävät aikaa enemmän kotona ja kodistahan tässä isännöinnissä on kysymys. Herätessämme kovaan kysyntään aloitimme rekrytoinnit ja koulutukset uusille ihmisille. Meillä onkin nyt valmiina vapaata kapasiteettia ottaa uusia taloyhtiöitä. Meillä on kokeneita meille tulleita isännöitsijöitä valmiiksi perehdytettyinä ja valmiina palvelemaan. Voimme siis ottaa heti yhteensä 80 uutta taloyhtiötä asiakkaaksi. Pyytäkää tarjous ja tulemme kertomaan lisää! Myynnin numero on 050 589 8035. Joni ja Jarmo katsovat kanssanne sopivan palvelun ja tekevät tarjouksen. (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. )

 

 

Isännöitsijä - Tule meille!


Haemme edelleen myös parhaita tekijöitä kehittymään kanssamme! Meillä on selkeä ja pidetty vasta päivitetty kaikille samanlainen työsopimus ja palkkaus. Meillä saa olla oma itsensä ja kertoa ajatuksistaan. Emme pelkää suorapuheisuutta. Hyvät ideat meillä aina myös palkitaan. Nostimme isännöitsijöiden palkkoja 2019 -2020 yhteensä yli 50 000 eurolla/vuodessa ja vähensimme samalla tehtyä työaikaa 4000 tuntia vuodessa. Meillä työaikoja on seurattu aina tarkasti. Ei siksi että tietäisimme tekeekö isännöitsijä töitä vaan siksi että isännöitsijä eläisi myös elämäänsä eikä palaisi ikinä loppuun.


Meillä voit aloittaa jälleen elämään. Ilmianna itsesi Katjalle! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Meillä on kokemusta ja mietimme jatkuvasti tulevaisuutta


Uusimpana selkeänä palveluna olemme tuoneet taloyhtiöiden tarvitsemien palveluiden kilpailuttamisen niin ettei jokaisen taloyhtiön tarvitse tehdä sitä erikseen. Tämä palvelu on ilmainen ja kuuluu kaikille asiakkaillemme. Asiantuntijamme Mirka Sui ja Tanja Mäntyvaara tekevät kovasti töitä kilpailutusten ja neuvotteluiden parissa.


Emme saa - emmekä halua palvelutuottajilta emmekä asiakkailta mitään korvausta. HSI on maksanut myös esimerkiksi palveluista kertovien videoiden tuotannon. Näitä videoiden ja palveluista asiakkaillemme kertomisen kustannuksia tulemme jatkossa jakamaan palveluiden tarjoajien kanssa, jolloin he maksavat omien tuotteidensa mainostamisesta asiakkaillemme.


Tuomme aina esille kahdesta neljään parasta kunkin palvelun parasta palveluntuottajaa saatujen tarjousten ja neuvotteluiden tuloksena. Syyskuussa julkaisemme hissienhuoltotarjoukset ja marraskuussa on vuorossa vaihtomatot. Täältä löydät lisää valmiista mahdollisuuksista meidän isännöimille taloyhtiöille:
https://hsi.fi/asukkaille/kilpailutukset - Ole hyvä!

 

Tervetuloa mukaan – asiakkaaksi taloyhtiösi kanssa tai meille uudeksi työkaveriksi!

 

Mukavaa alkanutta syksyä kaikille!

 

Esko Pietikäinen
HSI

HSI:n kiinteistöjuristien Ville Peltokorven ja Tuomas Orjalan toimenkuvaan kuuluvat kaikenlaisten asiakasyhtiöiden arjessa eteen tulevien juridisten asioiden hoitaminen. Lakitiimi palvelee asiakasyhtiöitä kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä, erilaisissa ongelmatilanteissa ja lain tulkinnoissa.

Tavanomaiset kysymykset ja toimeksiannot koskevat muun muassa yhtiön ja osakkeenomistajan välistä kunnossapitovastuunjakoa, osakkeenomistajan muutostöitä, reklamaatioita, erilaisia vahinkotapahtumia, yhtiöjärjestysmuutoksia sekä vastikkeiden oikeudellista perintää ja huoneistojen ottamista yhtiön hallintaan.

https://hsi.fi/hsi-yrityksena/lakipalvelut 

Kilpailutamme jatkuvasti erilaisia palveluja, joita taloyhtiöasiakkaillamme on halutessaan mahdollisuus hyödyntää.

 

Pienten taloyhtiöiden huoltopäivystys on uusin kilpailuttamamme palvelu.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan verkossa järjestettävää tilaisuutta aiheesta 

tiistaina 9.6.2020 kello 18.00-18.30!

 

Tästä pääset mukaan seuraamaan tilaisuutta:

https://urly.fi/1EjY 

 

Klikkaa tästä ja tutustu kaikkiin kilpailuttamiimme etuihin sekä ehdota seuraavia kilpailutuksia:

https://hsi.fi/asukkaille/kilpailutukset 

Uusia HSI-tekijöitä:

Henrika Sundman, isännöitsijä, Vantaan toimisto, 23.3.2020

Jari Raijas, isännöitsijä, Helsingin toimisto, 23.3.2020

Päivi Suhonen, isännöitsijä, Vantaan toimisto, 1.4.2020

Marika North, asiakaspalvelu, Vantaan toimisto, 1.4.2020

Petri Friberg, isännöitsijä, Espoon toimisto, 2.4.2020

Janne Elo, isännöitsijä, Vantaan toimisto, 14.4.2020

 

Nimityksiä:

Ville Peltokorpi, Johtava kiinteistölakimies, 1.1.2020

Tanja Mäntyvaara, Markkinointipäällikkö, 1.2.2020

Niko Koskelainen, Tiiminvetäjä, 1.4.2020

Petri Petäjistö, Tiiminvetäjä, 1.4.2020

Juha Linna, Tiiminvetäjä, 1.4.2020

Petri Haapa-aho, Kehityspäällikkö, 1.5.2020

Tietoa ja taitoa hallitustyöskentelyyn!

Tervetuloa seuraamaan HSI:n verkossa järjestettävää tilaisuutta

15.4.2020   klo 18.00-20.00

Tilaisuudessa kerromme

kuinka asiakkaillamme on mahdollisuus hyödyntää

valmiiksi kilpailuttamiamme palveluita.

Katso tilaisuus tästä - Ole hyvä!

https://www.facebook.com/helsinginseudunisannoitsijat/videos/171927737229879/

 

 

Ohjelma

18.00 Tervetuloa!

Tilaisuuden avaus


· HSI, Esko Pietikäinen, Toimitusjohtaja

 

18.15  Kuntoarviot


· Talokeskus Jari Halonen
· Granlund Jari Loukiainen
· Sitowise Tomi Valkeapää


19.00 Sähkö ja aurinkopaneelit


· Helen Jyrki Kymäläinen
· Loiste Pekka Kemppainen


19.30 Onnistuneet talkoot


· Siisti Piha Juha Sorvisto
· L&T Henri Passila


20.00 Tilaisuus päättyy 

 

 

KESKIVIIKKO 8.4. klo 9:00-9:30


Teams-linkki: https://urly.fi/1wdH

puh. 09 8562 6548
Neuvottelutunnus (ID): 620 085 648#

 

Testikokouksia on keskiviikkoisin klo 9.00 ja sunnuntaisin klo 21.00.

Tule mukaan!

 

 

Pääset osallistumaan näin:

  • Mene kutsussa annettuun Teams-osoitteeseen ja liity kokoukseen
  • Sulje kuvayhteys. Näin vapautat nettikaistaa ja yhteys ei takkuile
  • Sulje mikrofoni, kun et puhu. Puheenjohtaja jakaa puheenvuorot
  • Pöytätietokoneessa ei välttämättä ole äänimikrofonia. Laita asiasi tällöin keskustelupalstalla
  • Mikäli kokouksen osallistujamäärä on yli 10 henkilöä, niin pyydä nimelläsi puheenvuoroa keskustelupalstalla. Puheenjohtaja jakaa puheenvuorot normaalin kokoustavan mukaisesti

Kokoukseen voi palata linkin kautta, mikäli ohjelma sulkeutuu tai muutoin tiput pois.

Voit osallistua kokoukseen myös yhteisen kokouspuhelimen kautta soittamalla annettuun numeroon. Kun olet soittanut ja näppäillyt annetun koodin, olet mukana kokouksessa. Puhelun hinta on normaali puhelumaksu.

 

 

Meitä kaikkia koskevassa kriisissä haluamme jakaa osaamistamme ja avata mahdollisuuden sähköisiin yhtiökokouksiin kaikille Suomen taloyhtiöille, myös niille, jotka eivät ole HSI:n asiakkaita.

Me HSI:llä olemme kehittäneet ja hyödyntäneet omia sekä olemassa olevia työkaluja sähköisten yhtiökokousten pitämiseksi jo kahtena keväänä.

Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto suosittelevat, että koronaepidemian aikana taloyhtiöt hyödyntävät yhtiökokousten pitämisessä etäyhteyksiä.

Tarjoamme taloyhtiöille avaimet käteen -pakettina yhtiökokouksen etäyhteyksin.

 

Kokonaisuuteen kuuluu:

1. Sähköinen ennakkoäänestys kokous.taloasema.fi • Osakkaille kokousnumero ja osakeryhmäkohtaiset PIN-koodit yhtiökokouskutsuun • Esityslistan mukaisista asioista äänestäminen etukäteen • Ennakkoäänestyksen tulokset kootusti taloyhtiölle ennen yhtiökokousta

2. Yhtiökokous etäyhteyksin • Kokouksen Teams-linkki ja puhelinnumero taloyhtiölle yhtiökokouskutsuun • Osakkaat voivat osallistua kokoukseen Teams-yhteydellä tai soittamalla kokouspuhelimen kokousnumeroon • Kokouksen tekninen järjestäminen, osallistuminen siihen ja huolehtiminen kaiken toimimisesta

 

Olemme huomioineet, että kaikki osakkaat pääsevät mukaan kokoukseen riippumatta tietoteknisestä osaamisesta.

Haluamme pitää päätöksenteon taloyhtiöissä mahdollisimman sujuvana myös poikkeustilanteessa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Miia Naskali

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 040 777 8611

Tuemme kaikessa toiminnassamme taistelua korona-viruksen leviämistä vastaan.

Asiakaspalvelumme palvelee teitä puhelimitse, sähköpostitse ja chätissä, arkisin 8.30–16.00.

Suljemme toimistomme toistaiseksi kaikilta muilta paitsi työtekijöiltämme viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

 

Kokoukset

Hallituksen kokoukset pidetään ensisijaisesti toistaiseksi puhelinkokouksina. Isännöitsijät voivat järjestää myös Teams-kokouksia.

Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto suosittelevat, että koronaepidemian aikana taloyhtiöt hyödyntävät yhtiökokousten pitämisessä etäyhteyksiä. Taloyhtiöissä kannattaa myös harkita kiireettömien hankkeiden päätöksenteon tai koko yhtiökokouksen siirtämistä myöhempään ajankohtaan.

HSI:n asiakkaiden yhtiökokoukset

Järjestämme yhtiökokoukset tänä vuonna HSI:n sähköisen yhtiökokoustyökalun, puhelinyhteyden tai Teams-yhteyden kautta.

HSI:n sähköinen yhtiökokoustyökalu

HSI suosittelee, että yhtiökokouksissa hyödynnetään HSI:n sähköistä yhtiökokoustyökalua. Osakkaalle ilmoitetaan kokouskutsussa kokousnumero ja osakkaan pinkoodi, joilla hän voi äänestää etukäteen hallituksen esityksistä, eikä hänen tarvitse tehdä mitään muuta.

Osa HSI:n asiakkaista on hyödyntänyt sähköistä yhtiökokoustyökalua jo kahtena keväänä ilman ongelmia. Vaikka etukäteen osallistuminen rajoittaa osallistumista keskusteluun ja tehdä uusia ehdotuksia, se ei tee kokouksista laittomia.

Jos osakas haluaa valtuuttaa jonkun toisen äänestämään puolestaan, se tapahtuu siten, että hän toimittaa tälle omasta kutsusta löytyvän pinkoodin.

Puhelinyhteys

Kokouksiin avataan kokouspuhelin, jolloin osallistujat voivat osallistua samaan aikaan kokoukseen. Kokouspuhelinnumero annetaan kokouskutsussa.

Teams-yhteys

Kokoukseen osallistuminen onnistuu myös Teams-yhteyden kautta.

Kannattaa muistaa, että on aina mahdollista pitää tarvittaessa ylimääräinen yhtiökokous myöhemmin, jos sellaiselle tulee tarvetta.

 

Suojellaan toisiamme!

 

Esko Pietikäinen

Toimitusjohtaja

HSI

Sivun alkuun

© 2020 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy