HSI Ajankohtaista

Ajankohtaista

HSI:llä kaksi asiantuntijaa kilpailuttavat jatkuvasti palveluita asiakastaloyhtiöille.

Yleistä tietoa kilpailutuksista löydät julkiselta puolelta osoitteesta: https://hsi.fi/asukkaille/kilpailutukset-taloyhtioille

Asiakasyhtiön hallituksen jäsenenä saat linkin päivittyviin hintoihin ja uusien kilpailutusten tuloksiin joko asiakaspalvelustamme tai omalta isännöitsijältäsi.

Tutustukaa tarjolla oleviin mahdollisuuksiin ja hyödyntäkää säästöt!

Aika: 23.3.2021 klo 18.00

Paikka: verkossa

Aiheet:

  • Asunto-osakeyhtiön toiminta
  • Kohti suunnitelmallista ja ennakoivaa kiinteistönpitoa
  • Näin toimin taloyhtiön hallituksen jäsenenä
  • Hallituksen jäsenen juridinen vastuu
  • Vinkit kevään etä- ja hybridikokouksiin

 

Ilmoittautuminen: 21.3.2021 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilaisuus on maksuton HSI:n asiakasyhtiöiden hallituksen jäsenille.

Kouluttajina toimivat HSI:n toimitusjohtaja Esko Pietikäinen ja johtava kiinteistölakimies Ville Peltokorpi.

Osallistujat saavat maksuttoman hallituksen jäsenen oppaan sähköpostiin.

Testikokouksia on sunnuntaisin klo 21.00

Tästä linkistä kokoukseen: https://urly.fi/1UFt 

 

Puhelimitse tästä:

puh. 09 8562 6548

Neuvottelutunnus (ID) 961 724 079#

 

Pääset osallistumaan näin:

 

 

  • Mene Teams-osoitteeseen ja liity kokoukseen
  • Sulje kuvayhteys. Näin vapautat nettikaistaa ja yhteys ei takkuile
  • Sulje mikrofoni, kun et puhu. Puheenjohtaja jakaa puheenvuorot
  • Pöytätietokoneessa ei välttämättä ole äänimikrofonia. Laita asiasi tällöin keskustelupalstalla
  • Mikäli kokouksen osallistujamäärä on yli 10 henkilöä, niin pyydä nimelläsi puheenvuoroa keskustelupalstalla. Puheenjohtaja jakaa puheenvuorot normaalin kokoustavan mukaisesti

Kokoukseen voi palata linkin kautta, mikäli ohjelma sulkeutuu tai muutoin tiput pois.

Voit osallistua kokoukseen myös yhteisen kokouspuhelimen kautta soittamalla annettuun numeroon. Kun olet soittanut ja näppäillyt annetun koodin, olet mukana kokouksessa. Puhelun hinta on normaali puhelumaksu.

 

Kevään viimeinen testikokous on 23.5.2021

Tervetuloa kokeilemaan!

 

Mitä isännöinti maksaa?

Katso mitä isännöinti meillä maksaa 8 – 12 huoneiston taloyhtiölle kokouksineen ja kopioineen kaikkineen!

Tässä esimerkissä talolla on meidän HSI Huoleton-palvelu.

https://hsi.fi/isannointipalvelut/palvelut-hsi-huoleton#piilota-esimerkkilaskelma 

  

Isommille taloille suosittelemme HSI Plus-palvelua. Löydät kaikki tuotteemme täältä

https://hsi.fi/isannointipalvelut 

 

Kaksi laatujärjestelmää

Meillä on kaksi DNV:n sertifioimaa ja auditoimaa laatujärjestelmää: ISO 9001 ja ISA.

Laatujärjestelmät eivät korjaa ensimmäistäkään vessanpönttöä, mutta kyllä ne tiettyä ryhtiä ja raamia tuovat toimintaamme.

 

Palvelua, töitä ja kasvua!

Suuren kysynnän vuoksi palkkaamme kaksi isännöitsijää Helsinkiin, yhden Vantaalle ja yhden Espooseen. Haemme myös kolmatta juristia lakitiimiimme. Tervetuloa meille töihin!

Avaamme haut ja täytämme paikat sopivien osuessa kohdille. Voit lähettää hakemuksesi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Lisätietoja Jarmo Kangas 050 434 2702

 

 

Tervetuloa perheyritykseen töihin tai asiakkaaksi!

Esko Pietikäinen

Toimitusjohtaja

Lue uunituore artikkeli alla olevasta linkistä:

https://newspool.fi/isannoinnin-hankinta-kay-helposti-ja-vaivattomasti/ 

9+1 vinkkiä isännöinnin ostamiseen -koulutus taloyhtiön päättäjille!

 

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, tervetuloa! 

Sujuva yhteistyö isännöinnin kanssa on taloyhtiön toiminnan perusta. Jaamme taloyhtiöpäättäjille 9+1 tärkeää neuvoa isännöinnin ostamiseen.

 

Jaamme vinkit mm. näihin kysymyksiin

- miten määritellä yhtiön tarpeet isännöinnille

- millainen on hyvä tarjouspyyntö

- miten valita sopivat ehdokkaat

- miten tarjouksia vertaillaan

- mitä sopimusneuvotteluissa pitää ottaa huomioon

 

Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena Teamsin välityksellä.

Kouluttajana toimii HSI:n toimitusjohtaja Esko Pietikäinen.

 

Mukaan koulutukseen pääset alla olevasta linkistä: 

https://urly.fi/1R5z 

 

Koulutuksen ajankohta: maanantai 21.12.2020 klo 18-19

HSI:n käyttämät IT-järjestelmät tuovat asioinnin helppoutta ja läpinäkyvyyttä asiakkaille

 

Varausjärjestelmät

Microsoftin Bookingsilla perinteisten saunavuorojen varaaminen onnistuu asukkailta omalta kotisohvalta. Yksittäisten vuorojen varaaminen ja maksaminen on mahdollista toteuttaa taloyhtiölle SaunaOnline-palvelun avulla.

 

Tilaukset ja vikailmoitukset

Vikailmoitukset ja tilaukset on aina voinut meillä tehdä helposti sähköisesti. Tehtyään ilmoituksen tai tilauksen olemme asukkaaseen pikaisesti yhteydessä.

 

Asiointi

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8.30 - 16.00 numerossa 09 6122 600 ja chatissä osoitteessa www.hsi.fi. Asukkailla on mahdollisuus tehdä tilauksia ja varauksia sähköisiä kanaviamme hyödyntäen 24/7.

 

Toiminnanohjausjärjestelmä

Tekniset projektit ja työt kirjataan Visman Severa-ohjelmistoon ja Microsoftin Sharepointtiin, josta asiakas voi seurata töiden etenemistä. Tarjoamme asiakkaille selkeät yhteenvedot ja mahdollisuuden seurata töiden etenemistä.

 

Roolit ja näkymät

Keräämme Microsoftin Sharepoint-alustalle kaiken tiedon eri ohjelmista. Et tarvitse useita tunnuksia vaan voit asioida yhtä reittiä: www.hsi.fi. Hallituksen jäsenenä näet taloyhtiön kaiken tiedon. Osakkaat näkevät heille kohdennetun näkymän.

 

Avoin kirjanpito, toiminnanohjaus ja hallinto

Kaikki hallituksen jäsenet pääsevät milloin tahansa taloyhtiöiden tietoihin:

- Pöytäkirjat, tekniikan raportit, sopimukset ym.

- Kirjanpidossa pääsee porautumaan yksittäiseen tositteeseen, näkee mm. pankkitilin saldon sekä esimerkiksi osakeluettelon.

- Kirjanpito tuotetaan käyttäen Visma Fivaldi ohjelmistoa, joka on markkinoiden monipuolisin ohjelmisto taloyhtiöille.

- Hallituksen jäsenet näkevät järjestelmistä samat tiedot, kuin tilintarkastaja tehdessään tilintarkastusta.

- Keskeisimmät materiaalit skannataan järjestelmään asiakkuuden alkaessa.

 

Sähköiset kokoukset

Olemme kehittäneet vuonna 2018 sähköisen yhtiökokousjärjestelmän, jossa osakkaat voivat halutessaan käydä ennakkoäänestämässä. Voimme järjestää Microsoftin kokoustyökaluilla kaikenmuotoisia etäkokouksia ja hybridikokouksia. Meille sähköiset hallituksen kokoukset ja yhtiökokoukset ovat arkea. Olemme järjestäneet yli 2000 sähköistä kokousta vuoden 2020 aikana.

 

Sähköiset allekirjoitukset

Sähköisen kokouksen jälkeen pöytäkirjat ja tilinpäätökset voidaan helposti allekirjoittaa sähköisessä palvelussamme: www.signom.com/hsi

 

Sähköiset järjestelmät eivät riitä?

Meillä kaikki taloyhtiön tieto on helposti sähköisessä muodossa, avoimesti käytettävissä ja näkyvillä asiakkaille. Tärkeintä kuitenkin on, että järjestelmiä meillä käyttävät alan parhaat isännöitsijät, tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, lakiasiantuntijat ja asiakaspalvelun ammattilaiset.

 

Tervetuloa asiakkaaksi!

Lisätietoja: Joni Pasi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Viime kevät oli monissa taloyhtiöissä varsin poikkeuksellinen, sillä perinteisiä yhtiökokouksia ei ollut mahdollista järjestää. Sähköinen yhtiökokouspalvelu saikin sadoissa taloyhtiöissä ympäri Suomen erittäin lämpimän vastaanoton.

Helsingin Seudun Isännöitsijöiden toimitusjohtaja Esko Pietikäinen kertoo, että yhdessä Taloaseman kanssa kehitetty sähköinen yhtiökokous tarjoaa helppokäyttöisen ja turvallisen tavan taloyhtiön lakisääteisten kokousten järjestämiseen.

– Asukkaat voivat tutustua ennakkoon sähköisen yhtiökokouksen asialistaan. Jos listalla on äänestystä vaativia asioita, he voivat antaa äänensä myös ennen varsinaista yhtiökokousta. Sovelluksen käyttö onnistuu kaikilla mobiililaitteilla tai vaikka lankapuhelimella. Jos esimerkiksi ikäihminen ei osaa tai pysty käyttämään kokoussovellusta, puheenjohtaja voi liittää hänet kokoukseen soittamalla hänelle, Pietikäinen kertoo.

Helsingin Seudun Isännöitsijöillä on asiakkainaan yli 550 taloyhtiötä ympäri Etelä-Suomea. Koronakevään ja syksyn aikana HSI tarjosi sähköisen yhtiökokouspalvelun maksutta myös muille kuin asiakkailleen. Sitä hyödynsi peräti 40 isännöitsijätoimiston asiakkaat ympäri Suomen.

– Tähän mennessä sähköisen kokoustyökalun avulla on pidetty yli 1000 sähköistä ennakkoäänestystä ja yhtiökokousta, ja noin 1500 sähköistä hallituksen kokousta. Sähköisissä kokouksissa on ollut yli 25 000 osallistujaa. Työkalu on tullut jäädäkseen, sillä sähköinen kokous helpottaa melkoisesti myös yksittäisen isännöitsijän jokakeväistä työtaakkaa, Pietikäinen jatkaa.

Helsingin Seudun Isännöitsijöiden palvelut on räätälöity kolmeen erilaiseen pakettiin, jotka kattavat pienten, suurten ja uusien taloyhtiöiden tarpeet. HSI Huoleton-, HSI Plus- ja HSI Uusi talo -konsepteja täydentää myös HSI OTO, jossa joku taloyhtiön asukkaista toimii isännöitsijänä.

– Järjestelmäosaaminen, aito asiantuntijuus sekä taloyhtiöiden tarpeita vastaavat palvelupaketit erottavat meidät muista isännöitsijätoimistoista. Meillä on myös kaksi omaa lakimiestä, jotka palvelevat taloyhtiöitä kaikissa niitä koskevissa asioissa, Esko Pietikäinen summaa.

Tervetuloa mukaan tarinaan! 

Olemme moderni perheyritys. Panostamme henkilökunnan hyvinvointiin ja koulutukseen. Meillä on mahdollisuus edetä ja kehittyä uralla. Voit edetä meillä esimerkiksi kouluttautumalla, oppimalla oman alasi huipuksi ja etenemällä halutessasi vaikka oman tiimin vetäjäksi. Meillä voit halutessasi myös ryhtyä yrittäjäksi kehittämäämme Taloasema-ketjuun. Kaikki on mahdollista!


Meillä ja isännöinnissä ylipäätään tarvitaan paljon eri ammattilaisia: Meillä työskentelee paljon oman alansa parhaita tekijöitä Suomessa. Isännöitsijöiden (35 henkilöä) ja asiakaspalvelun (10 henkilöä) ammattilaisten lisäksi meillä on teknisiä asiantuntijoita (11 henkilöä), kiinteistölakimiehiä (2 henkilöä), talousammattilaisia (25 henkilöä). Heistä osa toimii omien tiimien ja toimistojen esimiehinä ja suurin osa asiakastyössä palvelemassa taloyhtiöitä.

 


Kiitos asiakkaille ja henkilökunnalle!


Tavastamme tehdä pidetään ja isännöitsijämme saavat kiitosta. Olemme rakentaneet erilaisia isännöintipalveluita eri ikäisille ja kokoisille taloyhtiöille. Sama taloyhtiö voi valita eri sisältöisen ja hintaisen palvelun ja vaihtaa sitä tarpeiden mukaan. Meillä jopa joku taloyhtiöstäsi voi ryhtyä isännöitsijäksi (HSI Oto) ja me tuotamme sitten asiakaspalvelun, kirjanpidon ja teknisen isännöinnin. Toki laajemmat palvelukokonaisuuden (HSI Plus) ja (HSI Huoleton) ovat suosituimpia tuotteitamme.


Asiakkaat ovat meillä pitkään asiakkaina ja uusia on aloittanut tasaisesti viimeisen 15 vuoden ajan yhä kiihtyvään tahtiin. Kiitos asiakkaille, että olette valinneet meidät! Osoituksena tästä on tasainen kasvu. Alla kuvaaja kasvustamme vuosilta 2006 – 2020.

kasvuHSI

Pandemian ajan kasvumme on lähes kaksinkertaistunut


Tarjouspyyntöjen määrä on kuukaudesta toiseen ollut lähes kaksinkertainen vuoteen 2019 verrattuna. Myös tehtävien määrä on kasvanut. Asiakaspalvelumme ja isännöitsijät ovat tehneet hurjasti töitä koko pandemian ajan. Ihmiset viettävät aikaa enemmän kotona ja kodistahan tässä isännöinnissä on kysymys. Herätessämme kovaan kysyntään aloitimme rekrytoinnit ja koulutukset uusille ihmisille. Meillä onkin nyt valmiina vapaata kapasiteettia ottaa uusia taloyhtiöitä. Meillä on kokeneita meille tulleita isännöitsijöitä valmiiksi perehdytettyinä ja valmiina palvelemaan. Voimme siis ottaa heti yhteensä 80 uutta taloyhtiötä asiakkaaksi. Pyytäkää tarjous ja tulemme kertomaan lisää! Myynnin numero on 050 589 8035. Joni ja Jarmo katsovat kanssanne sopivan palvelun ja tekevät tarjouksen. (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. )

 

 

Isännöitsijä - Tule meille!


Haemme edelleen myös parhaita tekijöitä kehittymään kanssamme! Meillä on selkeä ja pidetty vasta päivitetty kaikille samanlainen työsopimus ja palkkaus. Meillä saa olla oma itsensä ja kertoa ajatuksistaan. Emme pelkää suorapuheisuutta. Hyvät ideat meillä aina myös palkitaan. Nostimme isännöitsijöiden palkkoja 2019 -2020 yhteensä yli 50 000 eurolla/vuodessa ja vähensimme samalla tehtyä työaikaa 4000 tuntia vuodessa. Meillä työaikoja on seurattu aina tarkasti. Ei siksi että tietäisimme tekeekö isännöitsijä töitä vaan siksi että isännöitsijä eläisi myös elämäänsä eikä palaisi ikinä loppuun.


Meillä voit aloittaa jälleen elämään. Ilmianna itsesi Katjalle! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Meillä on kokemusta ja mietimme jatkuvasti tulevaisuutta


Uusimpana selkeänä palveluna olemme tuoneet taloyhtiöiden tarvitsemien palveluiden kilpailuttamisen niin ettei jokaisen taloyhtiön tarvitse tehdä sitä erikseen. Tämä palvelu on ilmainen ja kuuluu kaikille asiakkaillemme. Asiantuntijamme Mirka Sui ja Tanja Mäntyvaara tekevät kovasti töitä kilpailutusten ja neuvotteluiden parissa.


Emme saa - emmekä halua palvelutuottajilta emmekä asiakkailta mitään korvausta. HSI on maksanut myös esimerkiksi palveluista kertovien videoiden tuotannon. Näitä videoiden ja palveluista asiakkaillemme kertomisen kustannuksia tulemme jatkossa jakamaan palveluiden tarjoajien kanssa, jolloin he maksavat omien tuotteidensa mainostamisesta asiakkaillemme.


Tuomme aina esille kahdesta neljään parasta kunkin palvelun parasta palveluntuottajaa saatujen tarjousten ja neuvotteluiden tuloksena. Syyskuussa julkaisemme hissienhuoltotarjoukset ja marraskuussa on vuorossa vaihtomatot. Täältä löydät lisää valmiista mahdollisuuksista meidän isännöimille taloyhtiöille:
https://hsi.fi/asukkaille/kilpailutukset - Ole hyvä!

 

Tervetuloa mukaan – asiakkaaksi taloyhtiösi kanssa tai meille uudeksi työkaveriksi!

 

Mukavaa alkanutta syksyä kaikille!

 

Esko Pietikäinen
HSI

HSI:n kiinteistöjuristien Ville Peltokorven ja Tuomas Orjalan toimenkuvaan kuuluvat kaikenlaisten asiakasyhtiöiden arjessa eteen tulevien juridisten asioiden hoitaminen. Lakitiimi palvelee asiakasyhtiöitä kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä, erilaisissa ongelmatilanteissa ja lain tulkinnoissa.

Tavanomaiset kysymykset ja toimeksiannot koskevat muun muassa yhtiön ja osakkeenomistajan välistä kunnossapitovastuunjakoa, osakkeenomistajan muutostöitä, reklamaatioita, erilaisia vahinkotapahtumia, yhtiöjärjestysmuutoksia sekä vastikkeiden oikeudellista perintää ja huoneistojen ottamista yhtiön hallintaan.

https://hsi.fi/hsi-yrityksena/lakipalvelut 

Sivun alkuun

© 2021 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy