silta

HSI Kriisipalvelu on tarkoitettu taloyhtiöille, joiden hallinnon, talouden tai teknisten asioiden hoidossa on ilmennyt huomattavia puutteita ja joiden johdosta taloyhtiö on ajautunut tilanteeseen, jossa se tarvitsee ammattitaitoista ja luotettavaa apua tilanteen korjaamiseksi.

HSI Kriisipalvelu selvittää taloyhtiön ongelmakohdat yhdessä hallituksen kanssa, esittää oikeat ratkaisumallit ja käynnistää tarvittavat toimenpiteet tilanteen korjaamiseksi.

Ota yhteyttä! Anna meidän hoitaa luotettavasti taloyhtiösi kriisitilanteet.

Lisätietoja HSI Kriisipalvelusta antaa: Joni Pasi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 050 589 8035

 

Palvelukuvaus

Ensimmäisessä tapaamisessa selvitämme yhdessä hallituksen kanssa millaisia puutteita taloyhtiön hoidossa on ilmennyt ja mihin seikkoihin hallitus erityisesti haluaa kiinnitettävän huomiota. Tapaamisessa käymme läpi kaikki tilanteeseen vaikuttavat asiat ja huolehdimme, että kaikki selvitystyössä tarvittava aineisto on saatavilla. Noin 1–2 viikon kuluttua tästä järjestämme toisen tapaamisen jatkotoimenpiteistä sopimista varten.

Toisessa tapaamisessa esitämme tilannearvion havaituista puutteista ja arvion pohjalta laatimamme kirjallisen toimenpide-ehdotuksen puutteiden korjaamiseksi. Ehdotus sisältää lisäksi toimenpidekohtaisen kustannusarvion. Toimenpide-ehdotuksen pohjalta hallitus tekee päätökset tarvittavista toimenpiteistä.

Suoritamme toimenpiteet hallituksen päätöksen mukaisesti ja raportoimme hallitukselle toimenpiteiden edistymisestä. Käytämme tarpeen vaatiessa asiantuntijapalveluita. Kun toimenpiteet on saatu päätökseen ja taloyhtiön tilanne tasaantumaan, järjestämme tapaamisen, jossa arvioimme yhdessä toimenpiteiden onnistumista ja sovimme mahdollisesta jatkosta saavutetun tilan ylläpitämiseksi.

Hinnoittelu

Veloitamme esiselvityksen, tilannearvion sekä kustannusarvion laatimisesta 725,00 eur (+ alv). Hinta pitää sisällään kaksi tapaamista taloyhtiön hallituksen kanssa. Muut toimeksiannot veloitamme kustannusarvion mukaisesti.

Sivun alkuun

© 2022 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy