silta

HSI KAIKKI - täyden palvelun isännöintiä ilman mitään erillisveloituksia.

 

Ei koskaan lisälaskua taloyhtiölle tai osakkaalle.

 

Monipuolista palvelua yhdellä kuukausihinnalla

Samaan palveluhintaan kuuluvat kaikki isännöintipalvelut, niin hallinnollinen ja tekninen isännöinti kuin asiakaspalvelu, kirjanpito ja juridinen neuvonta.

Lisäksi käytettävissänne on koko monipuolinen isännöinti- ja taloushallintaohjelmistomme tunnuksineen ja ylläpitoineen ilman eri veloitusta.

Luonnollisesti tarvittavat kopiot ja postimaksut kuuluvat hintaan.

 

Ei lisäveloitusta peruskorjausten hallinnoinnista

Niin tavanomaisten korjaustöiden järjestäminen kuin isojen peruskorjausten hallinnointi alapohjaremonteista LVIS-saneerauksiin sisältyvät palveluun.

 

Ei matkakustannuksia eikä kokouspalkkioita

Palvelemme teitä tarpeenne mukaan. Emme veloita matkakustannuksia emmekä kokouspalkkioita kokousten lukumäärästä riippumatta, olipa kyseessä yhtiökokous, hallituksen kokous, työmaakokous tai muu katselmus.

 

Edullista myös osakkaalle

Osakkaiden tarvitsemat palvelut kuuluvat hintaan. Isännöitsijätodistukset, lainaosuuslaskelmat ja muutostyöilmoitukset tarkastuskäynteineen maksavat kaikki 0 euroa.

 

HSI KAIKKI tyytyväisyystakuu:

Jos taloyhtiö ei ole tyytyväinen HSI KAIKKI -palveluun ensimmäisen vuoden aikana, palautamme kolmen kuukauden kuukausiveloituksen.

 

Pyydä tarjous ja tule asiakkaaksi. Helppoa!

 

Yhteydenotot:

Joni Pasi, avainasiakaspäällikkö, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 050 589 8035
Voit myös pyytää tarjouksen verkkolomakkeemme kautta.

 

 

 

HSI Kaikki taloyhtiösi parhaaksi

Asiakaspalvelu

Osaavat ja ystävälliset asiakaspalvelijat palvelevat asukkaita puhelimitse, chat-palvelussa sekä sähköpostin välityksellä. Asiakirjatilaukset, käyttövuorojen varaukset ja muut asumiseen liittyvät asiat voi hoitaa helposti asiakaspalvelun kautta.

Verkkopalvelumme on asiakkaan käytettävissä ympäri vuorokauden.

Isännöitsijä

Asiakkaalle nimetty vastuuisännöitsijä huolehtii taloyhtiön päivittäisen hallinnon johtamisesta yhteistyössä hallituksen kanssa.

Talokohtaista isännöitsijää tukee isännöitsijätiimi. Tiimi-isännöinnillä varmistamme, että palvelu toimii aina täydellä teholla ja keskeytyksettä.

Kokoukset

Isännöitsijä valmistelee kokoukset ja huolehtii niiden kutsumisesta.

Hallituksen on mahdollista kokoontua viihtyisissä neuvottelutiloissamme, joissa käytettävissä on nykyaikainen kokousvälineistö. Tapaamisia on helppo järjestää myös vaikkapa Teams-yhteyden välityksellä.

Isännöitsijä laatii pöytäkirjat ja toimeenpanee tehdyt päätökset. Pöytäkirjat laaditaan viivytyksettä.

Päätökset viedään eteenpäin ripeästi ja niistä tiedotetaan hallitusta ja tarvittaessa asukkaita.

Avoin taloushallinto

Laskutamme taloyhtiön vastikkeet ja muut maksut sekä perimme erääntyneitä vastikkeita kuukausittain.

Laadimme talousarvion, jonka toteutumista sekä mm. tositteita, pankkitilin saldoa ja taloushallinnon raportteja on hallituksen, isännöitsijän ja tilintarkastajan helppo seurata reaaliaikaisesti verkossa. Tarkastamme ja hyväksymme laskut sekä huolehdimme maksatuksesta.

Laadimme tilinpäätöksen, teemme veroilmoituksen ja toimitamme sen verottajalle.

Tilintarkastaja voi suorittaa tarkastuksen täysin sähköisesti. Meillä on käytettävissä myös sähköinen allekirjoitusjärjestelmä.

Tiedottaminen

Tiedotamme säännöllisesti taloyhtiön ja kiinteistöalan ajankohtaisista asioista asukkaille ja hallitukselle. Tiedottamisessa hyödynnetään monipuolisesti eri tiedotuskanavia.

Perinteisen paperitiedottamisen lisäksi asukkaat voivat seurata tiedotteita, ilmoituksia ja muita yhtiön ajankohtaisia asioita helposti taloyhtiön omien kotisivujen kautta. Talokohtaiset kotisivut kuuluvat veloituksetta kaikkiin HSI:n tarjoamiin isännöintipalveluihin.

Mahdollisissa vahinkotapauksissa tai muissa kiireellistä viestintää vaativissa tilanteissa isännöitsijä, tekninen asiantuntija tai asiakaspalvelija ottaa yhteyden suoraan asukkaaseen. Hallitus pidetään jatkuvasti ajan tasalla kiinteistön tärkeistä tapahtumista.

Yhtiön juoksevaa taloushallintoa koskevat asiat käsitellään säännönmukaisesti hallituksen kokouksissa. Tiedot ovat lisäksi jatkuvasti nähtävillä taloushallinnon verkkopalvelun kautta. Hallituksella on pääsy kaikkeen taloyhtiön taloustietoon, esimerkiksi tilien ajantasaisiin saldoihin, laskuihin, talousarviovertailuun sekä vastikevalvonnan raportteihin.

Taloyhtiön yhteisiin tiloihin, esimerkiksi porraskäytävän ala-auloihin, voidaan asiakkaan halutessa asentaa näyttöruudut, joiden kautta voidaan jakaa ajankohtaista tietoa kiinteistön asioista.

Tekniset tehtävät

Järjestämme huoltokirjan mukaiset käytännön toimenpiteet ja seuraamme niiden toteutumista.

Huolehdimme kiinteistön viiden vuoden kunnossapitotarveselvityksen päivittämisestä sekä kiinteistönhoito- ja kunnossapitosuunnitelman toteuttamisesta osana kunnossapidon prosessia.

Tekniset asiantuntijat huolehtivat tarvittaessa kunnossapitotarpeista hyödyntäen kattavaa yhteistyöverkostoa. Tämä yhteistyöverkosto on myös asiakkaidemme käytössä.

Seuraamme kiinteistön lämmön, veden ja sähkön kulutusta ja käynnistämme tarvittaessa korjaavat toimenpiteet.

Huolehdimme tarvittavien kiinteistönhoitosopimusten tekemisestä.

Käytössämme on toiminnan hallintajärjestelmä palvelun laadun ja teknisten toimeksiantojen seurannan takaamiseksi. 

HSI-tekniikan palveluihin voit tutustua tästä.

Lakipalvelut

Lakiosastomme hoitaa asioita laidasta laitaan taloyhtiön kulloisenkin tarpeen mukaan.

Kokeneilta kiinteistölakimiehiltä asiakas saa kätevästi asiantuntevaa apua myös esimerkiksi huoneistojen hallintaanottoon ja sopimusneuvotteluihin.

Pyydä tarjous!

Sivun alkuun

© 2022 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy