Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
 

Huijausviestejä liikkeellä

Viime päivien aikana taloyhtiöiden osakkaille ja asukkaille on lähetetty tekstiviestillä ilmoituksia, joissa vastikkeen ja/tai vuokran maksutietojen on väitetty muuttuvan esimerkiksi marraskuussa 2023 tai jonain muuna ajankohtana. Viestissä annetaan uusi tilinumero, jonne maksamattomat tai myöhemmin erääntyvät vastikkeet ja/tai vuokrat tulisi maksaa yhtiölle aiemmin tehtyjen maksujen mukaista viitenumeroa käyttäen.

Kyseessä on HUIJAUSVIESTI! Älä toimi viestissä pyydetyllä tavalla. Jätä viesti huomioimatta.

Isännöitsijätoimisto ei koskaan lähetä vastikkeen- tai vuokramaksuun liittyviä maksutietoja tai maksupyyntöjä tekstiviestitse.   Mikäli epäilet että kyseessä on huijaus tai asiaan liittyy muutoin epäselvyyksiä, varmista asia asiakaspalvelustamme.

HSI:n asiakaspalvelupisteet ovat auki arkisin klo 8.30 - 16.00. Puhelimitse palvelemme arkisin klo 9:00 - 15:00 numerossa (09) 6122 600. Lisäksi saat meihin myös yhteyden sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. minkä lisäksi käytössänne on myös verkkosivuillamme (www.hsi.fi) asiakaspalvelun chat arkisin klo 9:00 – 15:00.

  • Julkaistu: 03 marraskuu 2023