HSI yrityksena

Haku on päättynyt!

Haemme kiinteistösihteeriä Haukilahden toimipisteeseen.

Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija ja toimiston monipuolinen tehopakkaus? Koetko, että juuri sinä voisit olla osaltasi mukana murtamassa isännöintialaan liittyviä pölyttyneitä myyttejä? Hae mukaan nuorekkaaseen tiimiimme ja murretaan nuo myytit yhdessä!  

Haukilahden toimistomme kiinteistösihteerinä pääset vastaamaan toimiston arjen sujuvuudesta. Toimit toimipisteen isännöitsijöiden oikeana kätenä sekä osana asiakaspalvelutiimiämme, joka on jakaantunut eri toimipisteillemme. Työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat. Normaalin työpäiväsi aikana esimerkiksi teet isännöitsijäntodistuksia, avustat kokousjärjestelyissä, teet tarviketilaukset, hoidat viestintää ja palvelet toimistolle saapuvat asiakkaat.  

Työtehtävät ja toimenkuva on muotoiltavissa valitun hakijan osaamisen ja toiveiden mukaisesti.  Toivomme kuitenkin kokemusta ja tuntemusta kiinteistöalasta jo entuudestaan.  

Tarjoamme modernit työvälineet ja kannustavan työyhteisön, jossa jokaisen työntekijän paikka on yhtä arvokas. Kannustamme ja tuemme työntekijöitämme kouluttautumaan ja etenemään urallaan.  

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy on kasvava ja nykyaikainen isännöintialan perheyritys. Tutustu meihin lisää nettisivuillamme www.hsi.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 2.9.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kirjoita otsikkokenttään ”kiinteistösihteeri” 

Lisätiedot: 21.8. klo. 10-11 ja 29.8. klo. 10-11 Saara Hakonen, puh. 040 764 8940, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sivun alkuun

© 2022 Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy